Blogger of the Week: Fashion Me Now

fashion me now

Another week, another blogger. We kijken altijd ontzettend uit om jullie weer een nieuwe Blogger of the Week te laten zien. Vooral omdat we ons dan helemaal kunnen verdiepen in de stijl van de desbetreffende blogger en weer een heleboel inspiratie op kunnen doen. Deze week introduceren we Lucy Williams van de blog Fashion Me Now. De naam alleen al schreeuwt fashion, en laat dat nu hetgeen zijn waar we geen genoeg van kunnen krijgen.

about

Lucy, uit Londen, begon ooit als fashion assistent bij Sheerluxe.com en InStyle magazine om vervolgens assistant fashion and beauty editor te worden. Inmiddels is ze uitgegroeid tot succesvolle blogger, freelance writer en brand consultantZe begon haar blog nadat ze de universiteit verliet. Omdat Pinterest nog niet bestond (of in ieder geval nog niet zo bekend was) gebruikte ze dit als persoonlijk moodboard waar ze haar inspiratiebronnen op plaatste. Inmiddels is het veel meer dan dat en zet ze er ook knappe outfits, travel diaries en beauty dingetjes op.

Style

Op Fashion Me Now deelt Lucy onder andere dus haar outfits, en die kun je omschrijven als tomboy-chic. Ze mixt high-end luxury met een relaxte look efforlessly, allemaal gepaard met jaloersmakende tripjes over de hele wereld. Natuurlijk deelt ze haar outfits en tripjes ook op Instagram met haar 201k volgers. Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden naar Lucy’s effortless stijl? We hebben onze favoriete outfits van de blogger bij elkaar gesprokkeld en delen ze graag met jullie, inclusief items uit de shop om de outfit bij elkaar te rapen.

Get inspired

Anna Field
Zalando
€36,95

D’etoiles Casiopé
Penninkhof
€189,95

Miss Selfridge
Zalando
94,95 66,45

Sacha
Wehkamp
€109,99

Steps
Steps
49,95 14,95

Sissy-Boy
Sissy-Boy
169,99 68,-

O Belgium
Zalando
269,95 214,95

Vila
Zalando
29,95 23,95

KOMONO
Brandfield
€99,95

Topshop
Zalando
€19,95

Larsson & Jennings
De Bijenkorf
€310,-

New Look
Zalando
€54,95

LEES OOK:

>> Blogger of last week: Ohh Couture

Bron en beeld: Fashion Me Now