Blogger of the Week: Janelle Marie Lloyd van Wait, you need this

Een nieuwe week betekent weer een nieuwe Blogger of the Week! En deze week is het Janelle Marie Lloyd van Wait, you need this! Deze fashionista gaat ons helpen de week door te komen met een overdosis aan fashion én interieur inspiratie! Perfect! Dus goed opletten dames, want dit mag je niet missen!

Janelle Marie Lloyd

Janelle Marie Lloyd komt oorspronkelijk uit Atlanta, maar studeert en werkt al meer dan tien jaar in New York City. En dat is goed te zien aan haar kledingstijl! Ze kleedt zich namelijk in high-end merken, maar weet ook goed de goedkopere merken te vinden. Perfect voor de fashionistas die de grote modemerken niet kunnen betalen! Nadat Janelle samen met haar zus een blog had genaamd Girls Off Fifth, vond ze het tijd voor een eigen blog om haar eigen persoonlijke stijl, reizen en liefde voor interieur te delen. Want haar blog biedt niet alleen fashion inspiratie, ook voor interieur inspiratie kun je hier goed terecht!

Maar ook haar Instagram is perfect om even doorheen te scrollen op een luie zondag! Hier staan namelijk nog veel meer decoratie foto’s, flatlays en outfit inspiratie op voor als je weer eens een inspiratieloos moment hebt! We like! Wij hebben de mooiste looks van Janelle geselecteerd waardoor jij je net zo kunt kleden als deze New Yorkse fashionchick!

Duifhuizen
DUIFHUIZEN
€74,95

Aaiko
WEHKAMP
€159,95

L.K. Bennet
DE BIJENKORF
€445,00

Scotch & Soda
SCOTCH & SODA
€149,95

Via Vai
NOLTEN
€169,95

Komono
THE LITTLE GREEN BAG
€49,95

Marlies Dekker
WEHKAMP
€69,95

Andrelon
Kruidvat
€4,99

Dolce & Gabbana
DE BIJENKORF
€58,50

LEES OOK:

Strak in lak! Zó style je de lakleren broek
Get the look! Damsel in Dior
Zó zorg je ervoor dat je ripped jeans niet verder scheurt

Beeld: Janelle Marie Lloyd