Blogger of the Week: Lian Galliard

lian galliard

Yes! Het is weer tijd voor een nieuwe Blogger of the Week! En dat is er niet zomaar eentje. Oké, met haar 63k volgers op Instagram is ze niet de grootste blogger uit ons rijtje, maar wél een van mijn persoonlijke favorieten. Ik heb het hier over Lian Galliard. Ze komt, jawel, van Nederlandse bodem, maar brengt nu haar tijd vooral door in Sydney.

Je kent haar waarschijnlijk van haar knappe outfitfoto’s op Instagram, maar ze heeft ook een blog, waar ze de meest prachtige kiekjes op plaatst, en je kunt er enorm veel inspiratie uithalen. En net als iedere andere blogger, reist ook Lian heel de wereld rond. We kunnen het steeds maar niet helpen om daar jaloers op te worden. Willen wij ook!

About the blogger

Na het behalen van haar Communicatie diploma ging Lian aan het werk als copywriter voor een internetbedrijf, maar omdat ze ook content wilde creëren over haar eigen interesses startte ze in 2012 haar blog. Onder de naam Fashion Hoax uitte ze haar passie voor mode en schrijven, en wilde ze zoveel mogelijk anderen inspireren.

Style inspiration

Scroll door Lian’s Instagram en je zult zien: de outfits zijn heel makkelijk na te bootsen. Waarschijnlijk heb je al een flink aantal van dezelfde soort items in je kast liggen. Ook wel eens fijn, want bloggers hebben toch vaak een dure smaak. Je kunt Lian Galliard’s stijl dus zo overnemen en je ziet er instant modieus uit. Sounds like a good deal to me. Mocht je toch nog iets missen, hebben we natuurlijk nog een aantal items uit de shop geselecteerd zodat je de outfit compleet kunt maken.

Vero Moda
Zalando
€29,95

Even & Odd
Zalando
€34,95

Karen Millen
Zalando
€129,95

Missguided
Zalando
48,95 38,95 

Missguided
Zalando
54,95 43,95

Sparkz
Zalando
€49,95

Levi’s
De Bijenkorf
€59,95

Tommy Hilfiger
De Bijenkorf
€59,50

Warehouse
Zalando
€74,95

LEES OOK:

>> Blogger of last week: Fashion Me Now

Bron: Lian GalliardBeeld: Instagram Lian Galliard