Blogger of the week: Mowo Blog

New week, new blogger! En wat voor één. Deze week zetten we Monja Wormser van de blog MOWO in het zonnetje. Met haar 127k volgers op Instagram kunnen we wel stellen dat deze dame het gemaakt heeft in bloggerwereld. Op haar blog plaatst ze misschien (helaas) niet zoveel meer, haar Instagram is een pareltje om naar te kijken.

De Deense schone (want halló killer body) reist de hele wereld over en maakt daar de mooiste kiekjes. Kijk vooral even onder het kopje travel op haar blog, al moeten we je waarschuwen; er is een grote kans dat je er ontzettend jaloers van wordt en per direct je vakantie wilt gaan boeken.

about that style

Het fijnste aan Monja’s stijl is misschien wel dat het makkelijk te combineren is met items die je allang in je kast hebt hangen. Bekijk haar Instagram en je ziet vooral veel ripped jeans voorbijkomen, en daar hebben we er al een stuk of zeven van in onze kast liggen. Net als de vele zwarte broeken die ze draagt op haar foto’s. Draag er een oversized sweater en een paar knappe sneakers bij en je hebt haar look eigenlijk al gekopieerd.

Ben je inmiddels ook benieuwd geworden naar de stijl van Monja? Sit back and relax, want we zetten de mooiste looks op een rijtje. Laat je inspireren! Omdat we niet kunnen wachten tot de temperaturen stijgen hebben we er alvast een zomers outfitje bij gedaan. Dan weet je zeker dat je de zomer stijlvol ingaat!

shop à la Monja

Topshop
De Bijenkorf
38,- 25,-

Pull & Bear
Pull & Bear
€45,99

My Jewellery
My Jewellery
€39,95

Only
Zalando
€39,95

Kendall + Kylie
De Bijenkorf
€135,-

Vila
Zalando
€39,95

Roxy
Zalando
€59,95

Ralph Lauren
Wehkamp
89,- 59,95

New Look
Zalando
€29,95

Bron: MOWO BlogBeeld: MOWO Blog