Blogger of the Week: What Olivia Did

Het is weer zondag en jullie weten wat dat betekent… Vandaag weer een nieuwe Blogger of the Week! Deze week zetten we de Londense Olivia Purvis in de spotlight. Haar blog, What Olivia Didis een verzameling van knappe outfits, haar favorites en heerlijke baksels. Samen met vriendlief vormen ze een perfect duo; de prachtige kiekjes worden door hem gemaakt.

Behalve dat ze een ontzettend succesvolle blog heeft, maakt Olivia óók video’s op YouTube. Natuurlijk deelt ze haar outfits ook op Instagram met haar 175k volgers. Om te zeggen dat Olivia een succesvolle blogger is, is dus een understatement. 

About

In 2010 begon Olivia, op aanraden van een vriendin, haar blog en al snel groeide dat uit tot een uitlaatklep waar ze alles deelde. Haar persoonlijke stijl, reizen, eten, muziek en beauty, maar ook interviews met inspirerende vrouwen waar ze zelf tegenop kijkt kun je voorbij zien komen. Veel variatie, houden we van! Als het aan haar ligt blogt ze nog even door, zolang mensen het lezen, maar ooit zou ze graag een boek willen schrijven.

Style inspiration

Elke keer als Olivia een nieuwe foto op Instagram gooit kijken we onze ogen weer uit en het liefst shop ik gelijk de gehele outfit. Ze wordt geïnspireerd door de sixties en combineert items uit die tijd met items van nu. Benieuwd geworden naar dit blogger-pareltje? We hebben onze favoriete outfits van de Britse uitgezocht die je natuurlijk meteen kunt shoppen. Let’s go!


Time to shop

Banana Republic
ZALANDO
€69,95

Roxy
OTTO
€98,95

Bpc Selection
BONPRIX
€29,99

Furla
THE LITTLE GREEN BAG
295,00 206,50

S. Oliver Red Label
OTTO
€39,99

Steve Madden
STEVE MADDEN
€99,99

About Accessories
OMODA
€17,45

Dior
OTTO
€49,99

Tom Tailor Denim
OTTO
€19,99

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Happy Valentine! 10x de mooiste lingeriesetjes onder de €50
Valentijnsdag 2.0: tijd voor wat spannende cadeaus 

Bron & beeld: What Olivia Did