Blogger of the week: Daniella Laurentia

daniella laurentia

Hello sunday! Onze favoriete dag is weer hier. Pak een kopje thee, ga lekker zitten, want het is weer tijd voor een nieuwe Blogger of the week! Ze is van Nederlandse bodem en ging een aantal jaar door het leven als Two Articals, maar inmiddels staat ze beter bekend als Daniella Laurentia.

Mijn doel dit jaar is om te stoppen met bloggen

Oorspronkelijk komt ze uit Den Helder, waarna ze naar Amsterdam verhuisde, maar inmiddels brengt ze het grootste deel van haar tijd door in Den Bosch. Samen met haar vriend (excuse me, inmiddels verloofde) startte ze een blog, maar inmiddels doet ze het alleen, vandaar ook de naamverandering.

We mochten een kijkje nemen in de kledingkast – het waren drie kasten – van Danielle en ze liet ons haar favoriete aankopen zien. Ook benieuwd? Check de video!

– Tekst gaat verder onder de video –

Op Instagram deelt Daniella knappe outfitkiekjes met haar 40k+ volgers. Haar inspiratie haalt ze voornamelijk van andere Instagrammers, en ze shopt het liefst bij betaalbare – daar houden we van – modeketens H&M en Zara, maar ze houdt ook van vintage items.

Na het zien van Daniella’s favorites kregen we meteen shopkriebels, en dus gingen we op zoek naar dezelfde of soortgelijke items, zodat jij – en wij – er net zo bij kunnen lopen als Daniella Laurentia. Heb jij ook een stoere, vrouwelijke stijl? Dan ben je hier op het juiste adres!

Do it like Daniella


Calvin Klein
De Bijenkorf
€29,-


ModeMusthaves
ModeMusthaves
€21,95


Someday.
Zalando
€89,95


Dr. Martens
Omoda
€149,95


Goosecraft
De Bijenkorf
€299,95


Pepe Jeans
De Bijenkorf
€85,-


Even & Odd
Zalando
€16,95


Vans
Omoda
€84,95


Claudia Sträter
De Bijenkorf
€149,95


Beachlife
De Bijenkorf
€59,95


Calvin Klein Jeans
Zalando
€119,95


Hatland
Wehkamp
€27,99

LEES OOK:

>> Neem een kijkje in de kast van blogger Radish To Wear

Beeld: Instagram Daniella Laurentia