Blogger of the week: Brazilian it-girl Helena Bordon

Yes, het is weer zondag en jullie weten wat dat betekent… Een nieuwe blogger of the week! En deze week zijn we extra excited, want het is niemand minder dan Brazilian it-girl, modeblogger én ondernemer Helena Bordon. Helena heeft meer dan één miljoen (!) volgers op social media, is de mede-oprichter van de eerste fast-fashion keten in Brazilië ‘284 Brasil’ en heeft (alsof het allemaal nog niet genoeg is) daarnaast ook nog haar eigen zonnebrillen merk, ByHelenaBordon. Kortom: deze girlboss weet hoe het moet!

Helena Bordon

Deze Braziliaanse fashionchick belandde al op jonge leeftijd in de wereld van fashion. Dit dankzij haar moeder, ex-international directeur van het mode-imperium Daslu en de huidige style director van de Braziliaanse Vogue. De toen nog maar zevenjarige Helena vergezelde haar moeder met tripjes naar Europa om de Chanel-show front row bij te wonen en ’s werelds grootste designers te ontmoeten. Jaloers? Nee hoor echt niet…

Via haar persoonlijke blog deelt de fashionista dagelijks haar eigenzinnige looks, beauty stuff en travel tips met al haar fans. Daarnaast zijn wij ook geregeld te vinden op haar prachtige Instagram-account waar ze jaloersmakende foto’s van haar en haar familie deelt tijdens de vele tripjes naar andere landen en events.

Haar kledingstijl is te omschrijven als eigenzinnig, sophisticated en altijd met een zonnebril van haar eigen merk.  Benieuwd geworden naar Helena en haar garderobe? Check de volgende foto’s en get inspired!

Time to shop

S.Oliver Red Label
OTTO
€39,99

Topshop
ZALANDO
€69,95

Sacha
WEHKAMP
€129,99

Sofie Schnoor
VAN DEN ASSEM
€49,95

Mango
WEHKAMP
49,99 19,99

Patrizia Dini By Heine
OTTO
€59,95

Schutz
REPUBLICA MODA
€299,00

Ashley Brooke By Heine
OTTO
€94,95

Warehouse
DE BIJENKORF
€77,00

Komono Crafted
THE LITTLE GREEN BAG
€119,95

Ralph Lauren
DE BIJENKORF
€149,00

Miu Miu
DE BIJENKORF
€295,00

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

3 Outfits met een pop of yellow
Zó weet je precies welk hoofddeksel er bij jouw gezichtsvorm past
Dit worden de modetrends voor spring/summer 2018

Bron & Beeld: Helena Bordon