Blogger of the week: Marie Von Behrens

Het heeft even geduurd, maar eindelijk hebben we weer een nieuwe blogger of the week voor je! Deze week zetten we Marie von Behrens van de blog MVB  in de spotlight. Op jonge leeftijd deed deze dame al veel met fotografie. Met de camera van haar vader legde ze haar vriendinnen en favoriete gebeurtenissen vast. En dat leidde tot de oprichting ban haar eigen blog in 2010, waar ze haar creativiteit en inspiratie met anderen deelt.

Marie staat niet alleen voor haar eigen blog wekelijks voor de camera, ook doet ze veel modellenwerk. Door deze combinatie weet ze altijd iets speciaals aan haar outfitfoto’s mee te geven. Natuurlijk zijn ook haar outfits an sich een reden om Marie in de gaten te houden.

Inspiration

Je kunt haar style het best omschrijven als nonchalant en een tikkeltje tomboy. De blogger uit Hamburg draagt dan ook het liefst een boyfriend of mom jeans, een oversized trui en een paar sneakers. Hoe basic dit ook klinkt, ze ziet er altijd weer fantastisch uit. Ga jij ook graag voor een nonchalante look? Dan zit je hier op de juiste plek, want je kunt hier een hoop inspiratie opdoen. We hebben een aantal looks van Marie op een rijtje gezet en items uit de shop gezocht, zodat jij er ook zo bij kunt lopen!

My Jewellery
My Jewellery
€39,95 


Garcia
Garcia Jeans
€69,99


Vans
Zalando
€64,95


Citizens of Humanity
Zalando
€349,95


Evita
Zalando
€160,-


Rosemunde
Zalando
€74,95


Bpc Bon Prix
Bon Prix
€9,99


KOMONO
The Little Green Bag
€99,99


Scotch & Soda
Scotch & Soda
89,95 45,-

LEES OOK:

15x de knapste witte items voor in de zomer
Trotseer de regen in deze veel te coole regenjassen
15x zonnebrillen om mee te shinen

 

Bron en beeld: marievb.com, Instagram