Blogger of the Week: Sophie May

Een nieuwe zondag is weer aangebroken en dit betekent automatisch dus ook weer een nieuwe Blogger of the Week. Yes! Zoals jullie ondertussen misschien wel weten zetten wij elke week een interessante, inspirerende en vooral stijlvolle modeblogger in de spotlights. Benieuwd naar de chick van deze week? Let me introduce you: Sophie Jorissen, het brein achter fashion, food en lifestyle vlog-kanaal Sophie May of haar eerdere blog: Radish to Wear.

About Sophie May

De 23 jarige Sophie woont in Amsterdam en we kunnen wel stellen dat ze absoluut niet stil zit. Naast het runnen van haar vlog-kanaal, waar ze haar persoonlijke kijk op het gebied van mode, eten en lifestyle deelt, volgt ze momenteel ook nog een master Communicatie Science. Busy girl! Van jongs af aan is ze gek op het vastleggen van mooie kiekjes en het lezen van verhalen. Het is dan ook niet zo gek dat zij, na te zijn geïnspireerd door andere blogs, het heft in eigen handen nam en simpelweg is begonnen met bloggen en daarna ook vloggen. And look where we are now! Met haar 128k volgers op Instagram deelt ze dagelijks de meest jaloersmakende outfit posts vanuit de hipste steden.

In style

Hoe we haar stijl het best kunnen omschrijven? Zoals Sophie zelf zegt: kleurrijk, edgy en je zult haar vooral spotten in stoere boots of platte sneakers. Wij van STYLETODAY zijn in ieder geval weg van haar outfits en daarom hebben wij enkele van de mooiste op een rijtje gezet. Get inspired door de onderstaande beelden en vergeet de soortgelijke items niet in onze webshop te shoppen!Acne Studios
DE BIJENKORF
€260

Pull & Bear
PULL & BEAR
€69,99

Vila
WEHKAMP
€34,99

Pull & Bear
PULL & BEAR
€45,99

My Jewellery
MY JEWELLERY
€29,95

Michael Kors
ZALANDO
€249,95

Supertrash
NOLTEN
59,95 41,97

Anna+ Nina
SISSY-BOY
€59,99

Tommy Hilfiger
DE BIJENKORF
€279,00

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Hoog op de wishlist: de Sarenza x Shourouk collectie
Get the look: zo kleed jij je net zo street chic als Moderosa
De bandeau is helemaal on trend en jij wil hem hebben

Beeld: Sophie May