Blogger of the Week: Sandra Hagelstam van 5 inch and up

Modebloggers zijn er in verschillende soorten en maten. Dat is hartstikke fijn omdat er altijd wel iemand is waar jij geïnspireerd door raakt. Maar omdat er zoveel bloggers zijn, snappen wij dat je door het bomen het bos niet meer ziet. Daarom zetten wij elke keer een nieuwe blogger in het zonnetje! En deze week is het de beurt aan Sandra Hagelstam, die we kennen van haar blog 5 Inch and up. Deze Scandinavische blogger met een Engels tintje gaat jou de inspiratie geven die jij deze week nodig hebt! Lees je mee?

5 inch and up

De in Finland geboren Sandra Hagelstam is in 2010 begonnen met haar blog. Dit kwam doordat ze haar liefde voor mode en high heels wilde delen met de rest van de wereld. En met succes! Vandaag de dag behoort 5 Inch and up namelijk tot de top van de Engelse modeblogs. Sandra is gaan groeien met haar blog nadat ze de focus is gaan leggen op het fotograferen en het schrijven van content. Haar foto’s hebben nooit dezelfde achtergrond en haar Instagram verveelt nooit! Met meer dan 90K volgers geeft ze een goed beeld van haar artistieke en unieke kijk op mode, beauty, lifestyle en reizen. En doordat ze verhuisd is naar Londen hebben haar outfits een leuk Engels tintje!

Op haar blog vind je een style-, beauty- en travelguide, maar ook backstage beelden van grote high-end merken. Ook zet ze elke keer een favoriete schoen in de spotlight in de categorie ‘Shoe of the month‘. Hoe leuk? Haar stijl is te omschrijven als klassiek, verrassend en altijd net iets anders! Dit in combinatie met haar Scandinavische achtergrond zorgt voor een uitgesproken stijl matchend met subtiele kleuren. Kijk hieronder voor inspiratie van Sandra en vind de look-a-likes terug in onze shop. Fijne week, girls!

Maje
DE BIJENKORF
€450,00

Tibi
ZALANDO
€339,95

River Island
RIVER ISLAND
€64,00

Banana Republic
ZALANDO
139,95 111,95

Duifhuizen
DUIFHUIZEN
€99,95

McGregor
DE BIJENKORF
€129,95

Pernille Corydon
DE BIJENKORF
€50,40

Dior
DE BIJENKORF
€55,00

Titan
DUIFHUIZEN
€129,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

De nieuwe kerstcollectie van MAC maakt je grootste glitter dromen waar!
3x ladylike looks met een bossy twist
Pinterst voorspelt: Dit is het kapsel van 2017

Beeld: Sandra Hagelstam