Blogger of the Week: The Boho Flow

Het is weer zondag en dat betekent weer een nieuwe blogger of the week! We verdiepen ons graag in de stijl van bloggers, doen graag inspiratie op en breiden onze garderobe maar wat graag uit. Deze week kijken we af bij Cristina Monti, beter bekend als het gezicht achter The Boho FlowBehalve dat deze dame prachtig is, zijn ook haar outfits to die for. Ja, deze Canadese beauty is here to stay.

Ook op haar Instagram – ook al heeft ze niet de meeste volgers, ‘slechts’ 53,2k – laat ze zien dat ze erg serieus is over het bloggen. Ook leuk: zowel op haar blog als op haar social media zien we regelmatig een outfit video voorbijkomen, voor de verandering ook weleens leuk.

Inspiratie

Echt een inspiratiebron heeft ze niet, maar wat wil je ook als je zo’n gevoel voor stijl hebt. Toch haalt ze wel inspiratie uit vrouwen als Kate Bosworth, Poppy Delevingne en Olivia Palermo. Ook kijkt ze op tegen bloggers en haalt The Boho Flow inspiratie bij haar collega’s vandaan. Ze laat zich onder andere inspireren door Chronicles Of Her, We Wore What, Sincerely Jules en The Blonde Salad. In haar eigen woorden: ‘These are all very chic inspiring young woman, that definitely have helped me mold into my style with ease.’

We kunnen ons voorstellen dat je inmiddels erg nieuwsgierig bent geworden naar de stijl van The Boho Flow, ofwel Cristina Monti. We gingen op zoek naar een aantal knappe outfits en delen die maar al te graag met jullie.

the boho flow

KIOMI
Zalando
€59,95

ba&sh
De Bijenkorf
€150,-

Sissy-Boy
De Bijenkorf
99,99 79,99 

Bodyflirt
Bon Prix
€39,99

ModeMusthaves
ModeMusthaves
€21,95

Tigha
Tigha
€379,-

Topshop
De Bijenkorf
€20,-

Brooklyn’s Own
Zalando
€49,95

Tamaris
Zalando
49,95 39,95

New Look
Zalando
€24,95

Warehouse
De Bijenkorf
30,- 24,-

Bulaggi
Marington
€59,95

LEES OOK:

>> Blogger of last week: Amelia Liana

Bron: The Boho Flow, Influenceu | Beeld: The Boho Flow