Campagnefoto’s Lana Del Rey voor H&M

We hoeven maar een blik op de nieuwste campagnefoto’s te werpen om te ontdekken wat het keywoord is voor de herfst/wintercollectie collectie van H&M. Jaren zestig! En laten we eerlijk zijn, met Lana Del Rey als het nieuwe gezicht is deze missie natuurlijk al bij voorbaat geslaagd.  

De collectie
De nieuwe collectie van H&M bestaat uit echte jaren zestig musthaves. Denk aan oversized wollen truien, peplums, kortje rokjes, opvallende leggings, maar ook aan grote oorbellen en opvallende haaraccessoires.  

Bekijk snel de gallery!

Retro beautylook
Behalve de mode is ook de beautylook van komend modeseizoen doordringt van jaren zestig invloeden. Big hair en eyeliner zijn de ingrediënten voor een echte retrolook. Dit zagen we ook bij ontwerpers als DSquared2’s, Clements Ribeiro en Moschino.

How to: dressed up hair
Wil je net als Lana Del Rey dressed up hair? Hierbij een klein recept!

1. Breng na het wassen van je haar wat volume mousse aan en kam het goed door.
2. Droog het haar naar achteren met een ronde borstel om alvast volume te creëren.
3. Föhn het haar droog en zet geföhnde plukken vast en spray ze in met haarspray.
4. Maak na het drogen de vastgezette plukken los en kam het naar achteren. Begin bij de voorkant van je hoofd en werk naar achteren. Breng hierna weer een extra strong haarspray aan.
5. Als je je haar naar achteren hebt gekamd, haal je een paar plukken van de zijkant los en borstel je het met een zachte borstel om de look te verzachten.
6. Borstel vervolgens het haar met een zachte borstel door en breng het in vorm met haarspray.
 

Beeld: Inez van Lamsweerde & Vinoodh Matadin / H&M