Curvy? SALE shopping time!

Spotlight-sale-curve-collection

 

Veel winkels en modelabels hebben al uitverkoop, wat betekent dat het nu tijd is nog dat ene leuke jurkje, zomerjas of high heels aan te schaffen?

Heb je een maatje meer? Ook dan kun je je hart op: online shops als Asos en de curved lijn van Mango, Violeta by Mango’, hebben al een flinke korting op hun geweldige collectie.

Sale tips:

Nieuwsbrief

Heb je een aantal favoriete merken? Meld je dan aan voor hun nieuwsbrief. Zij stellen je als eerste op de hoogte als de sale online begint en soms geven ze nog een extra korting ook met een code. Vaak weet je wel wanneer de uitverkoop bij veel merken start.

Uitverkooprek

Een crime om met de sale te shoppen, maar hier geldt: geduld is een schone zaak. Niets op de uitverkooprekken (die je vrijwel altijd achterin de winkel vindt) hangt meer op maat dus ga kledingstuk voor kledingstuk het rek door. Check vooral ook de rekken bij de paskamer. Vaak hangen hier nog veel andere maten die mensen gedurende de dag hebben gepast. Door de drukte hebben de verkoopsters vaak geen tijd ze terug te hangen.

Seizoenen

Een winterjas kopen in de zomer, en je bikini in de winter? Ja, het is even een knop omdraaien, maar dit werkt wel heel effectief. Winkels gooien vaak hun oude collectie of leftovers nog een keer in de sale, en dit kan voor jou net voordelig uitpakken.

Shop ook sale in de StyleToday shop!