Stylisten onthullen: 5 tips om slanker te lijken

Spotlight-slanker-lijken

Celebrities schitteren vaak in de mooiste creaties en looks op de rode loper (hoewel een enkeling ook wel eens de modeplank mis slaat). En dit alles te danken aan hun 24/7 stylisten. Want je kan het nog zo mooi bedenken, als de outfit verkeerd matcht met je figuur dan is een flater al snel geslagen.

Een aantal bekende Hollywoodstylisten doen een boekje open over hoe slanker te lijken met kleding. De tips zijn simpel maar effectief:

Nicole Chavez

(kleedt celebs als: Rachel Bilson, Scarlett Johansson en Catherine Zeta-Jones)

“Een monochroom silhouet van top tot teen is een modebewuste en tegelijk tijdloze manier om langer en dus slanker te lijken. Wanneer er maar een kleur te zien is trekt niets de aandacht en wordt het lichaam niet visueel opgebroken.”

Curved Scarlett Johansson

Cher Coulter

(Kate Bosworth, Elizabeth Olsen en Rosie Huntington-Whiteley)

“Kleine strakke prints kunnen soms echt helpen. Je kijkt eerst naar het patroontje in detail voordat je het hele lichaam in je opneemt.”

Curved Elizabeth Olsen

June Ambrose

(Zoe Saldana, Garcelle Beauvais, Kim Cattrall en Alicia Keys)

“Slechts weinig mensen hebben echte curves en dat gewilde zandloperfiguur. Gelukkig is er de peplum die je een mooie taille geeft en zo de illusie van breed en smal creëert. Mensen met (de illusie van) een smalle taille worden doorgaans ook slanker geschat.”

Curved Alicia Keys

Johnny Wuje

(Katy Perry en Nicki Minaj)

“Het ìs geen geheim: corrigerend ondergoed!” En daar hebben wij Katy Perry en Dita von Teese al veelvuldig in gespot.

Cuvred Katy Perry Nicki Minaj

Shirley Kurata

(Zooey Deschanel, Miranda July)

“Alles wat de taille accentueert is perfect. Bijvoorbeeld een typische jaren vijftig jurk die nauw aansluit aan de borst en taille maar wijder uitloopt ter hoogte van de heupen. Roklengtes mogen overigens nooit over de knie komen, aagezien je hier voller door lijkt.”

Curved Zooey Deschanel

Bron: Refinery Beeld: Getty