5x onze favoriete sieradentrends van het moment

Onze favoriete sieradentrends van het moment

STYLETODAY zou STYLETODAY niet zijn als we je niet overspoelen met nieuwe trends. Sorry not sorry, wij worden er gewoon ontzettend blij van. Én het is nu eenmaal handig om te weten wat we nu weer moeten inslaan om er een beetje trendy bij te lopen. Niet? Ook op het gebied van sieraden proberen wij zo up-to-date mogelijk te blijven door zoveel mogelijk trends te spotten. Hieronder verzamelen we onze favoriete sieradentrends van het moment.

Onze favoriete sieradentrends van het moment

#1 Beachy vibes

Denk aan schelpjes, pareltjes, knappe steentjes en andere fijne friemeltjes aan je gouden ketting of, wanneer je meer een zilver chick bent, aan je zilveren ketting of armband. Wij krijgen meteen zin om een vakantie naar Ibiza te boeken, wat jij? Love it!

#2 Groot, groter, grootst

The bigger, the better. Dat is het motto die we, wat oorbellen betreft, nog even mogen vasthouden. Eens wat anders dan de minimalistische kleine oorbellen met kleine hangertjes, die we vorig jaar zoveel zagen. Nee, momenteel mogen onze oorbellen zo groot en opvallend mogelijk.

#3 Hula hoops

Om nog maar even in de 90’s sferen te blijven hangen, ook de o-zo bekende hoops zijn op dit moment helemaal hot and happening. Ja, je leest het goed: die grote, ronde, destijds ietwat asociale joekels van een oorringen! Deze mogen absoluut niet in je sieraden stash ontbreken!

#4 Laagjes

Ben jij stiekem nog steeds fan van minimalistische kettinkjes en heb je liever geen statement necklace om je hals hangen? Dan is deze sieradentrend voor jou weggelegd. Je kende hem vast al in de variant waarbij we zo’n 12 kettinkjes tegelijk droegen, dat is nu anders. We houden het klein en gaan voor 2 à 3 kettinkjes tegelijkertijd.

Een bericht gedeeld door VH. (@vivianhoorn) op

#5 Munten en medaillons

Dit is toch wel mijn persoonlijke favoriet uit het lijstje met sieradentrends van dit moment; de munten en medaillons. En dan gaat het vooral om gouden kettingen, alhoewel zilveren kettingen met een munt of medaillon ook alsmaar populairder worden.

Shop jouw favoriete sieradentrend

My Jewellery
MY JEWELLERY
14,95 7,48

My Jewellery
MY JEWELLERY
€19,95

Firetti
OTTO
€37,49

Les Cleias
DE BIJENKORF
€34,95

Firetti
OTTO
€69,39

Mimi Et Toi
DE BIJENKORF
€135,-

My Jewellery
MY JEWELLERY
€19,95

Mango
DE BIJENKORF
€15,99

My Jewellery
MY JEWELLERY
€9,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

On a budget: de leukste zomerkleding uit de sale
Handig! Dit draag je in de zomer naar kantoor
How to style: een stijlvolle vliegtuig outfit

Beeld: Instagram, IMaxTree