Bezoekje aan je schoonouders? Draag dit dan zeker niet

Een bezoekje aan de ouders van je vriend is natuurlijk een big deal. Vooral als het voor de eerste keer is. Je wilt namelijk een goede indruk achter laten en je gaat er vanuit dat je nog jaren bij je partner blijft. Een goede band met je schoonouders is dan natuurlijk wel een must. Heb jij binnenkort een bezoekje aan je schoonouders gepland staan, dan is het verstandig om de volgende dingen zeker niet te dragen!

#1 Let op de kleur

Kleding is natuurlijk de beste manier om iemand te leren kennen. Aan een outfit kun je direct zien wat voor persoon het is. Wil jij graag als een spontane en leuke meid overkomen bij je schoonouders, dan kun je beter je favoriete zwarte kleding in de kast laten hangen. Rood is ook weer geen optie, aangezien dit als te sexy beschouwd kan worden. Neen, het best is om een kleur te kiezen uit je iris. Inderdaad, je oogkleur. Hierdoor lijk je vriendelijker en een meer geschikte partner voor hun kroost.

#2 Less is more

Neem altijd het credo less is more in je achterhoofd. Houd het dus rustig met make-up, sieraden en zeker je parfum. Je wilt natuurlijk niet dat er een hele walm van parfum de kamer binnenstroomt zodra jij binnen komt lopen. Houd het dus lekker simpel en doe van alles een beetje.

#3 Kleed je naar het event

Mocht jij toevallig iets sportiefs gaan doen met zijn familie, dan is het natuurlijk niet heel handig als je op high heels en in een kittig rokje aan komt zetten. Kleed je daarom altijd naar het event. Sportkleding is misschien wat overdreven, maar een mooi T-shirt met boyfriend jeans is net zo goed.

Shop alvast een geschikte outfit!

Mango
WEHKAMP
€49,99

Jacqueline de Yong
OTTO
€26,99

Heine
OTTO
€74,95

Laura Scott
OTTO
€59,99

Clinique
DE BIJENKORF
27,00 21,60

Brixton
DE BIJENKORF
45,00 36,00

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Oeps! Hierdoor lijk je ouder dan je bent
Trending tuesday: gek op geel

Bron: The List | Beeld: Getty Images