De stijl van: Cara Delevingne

Model Cara Delevingne is niet meer weg te denken uit de fashionscene. Loopt ze de ene dag voor New York Fashion Week, een paar dagen later spotten we haar op de catwalk in Londen en Milaan. Ondertussen is de twintigjarige ook nog het gezicht voor Burberry en heeft ze een kleine acteerrol te pakken naast Keira Knigthley in de film Anna Karenina.

Tijdens New York Fashion Week kwam Cara veelvuldig in het nieuws. Het topmodel zou daten met One Direction-zanger Harry Styles. Beide sussen deze roddel maar ontkennen niets. “Ik wil mijn privéleven graag privé houden dus ik zeg daar niets over”, vertelde het model aan The Showbiz 411 tijdens Londen Fashion Week.

Ook naast de catwalk weet de Engelse schone hoe ze zich moet kleden. Off duty wordt ze, het liefst in een rare pose met bijpassende gekke bek, vaak gekiekt voor streetstyles. De ultieme Cara-look? Naturel make-up, skinny jeans, afgetrapte booties, een tof T-shirt en om het af te maken, een leren jack. Op rode loper events laat ze juist haar sexy vrouwelijke kant zien in prachtige designer jurken. Wij adoreren haar relaxte style en gekke persoonlijkheid. Bekijk de stijl van Cara Delevingne in de gallery.

Bekijk het grappige interview met Cara hieronder! 

Bron afbeeldingen: Getty Images & Imax Tree