De stijl van: Kylie Minogue

Het sympathieke buurmeisje uit de Australische hitserie ‘Neighbours’ is opgegroeid tot een wereldster waar je u tegen zegt. Met haar hits als Spinning Around en Can’t get you out of my head veroverde Kylie Minogue de Amerikaanse hitlijsten en kreeg ze meer airplay dan Toxic van Britney Spears. 

Kylie is, 25 jaar na dato, nog steeds een absolute superster die hordes paparazzi op de been krijgt en menig mannenhart doet smelten.. Ze is de personificatie van sexy en stijlvol. In 2009 wordt de reclame voor het lingeriemerk Agent Provocateur door de Britse krant News of the World verkozen tot de meest sexy reclame ooit. Niets voor niets roept de Engelse Glamour het popicoon uit tot Woman of the Year 2012.

Dit jaar heeft de diva eindelijk weer tijd om op het witte doek te verschijnen. Vanaf 9 augustus is ze te bewonderen in de extravagante en – op zijn zachtst gezegd – eigenaardige speelfilm van Leos Carax, Holy Motors. In dit extravagante meesterwerk vertolkt Kylie de rol van de mysterieuze Eva Grace met verve, naast collega’s Eva Mendes, de Franse acteur Denis Lavant en Edith Scob.

Wat vind jij van haar stijl?