Handig! 7 x manieren om je bandana te knopen

bandanatje1

Het is je waarschijnlijk niet ontgaan: de bandana om je nek is weer helemaal back on track. En weetje? Wij zijn er gek op! Maar dat is wel eens anders geweest… Vroeger vielen deze sjaaltjes namelijk vooral in de smaak bij stewardessen en hostessen. No way dat ik ooit met zo’n ding om mijn nek ga lopen! Yep, dat is wat ik toen dacht. En look where we are now!

Rock ’n roll, baby

Menig fashion forward vrouw wil nu niets liever dan zo’n sjaaltje om haar nek. En dat is ook niet zo gek, want dit accessoire is alles in één. Chic? Zeker! Met een gestreepte top en een trenchcoat kun je zó paraderen door de straten van Parijs. Ook in combinatie met een vrouwelijk jurkje of een office proof blouse is een bandana om je nek een echte do. Maar nog het meest van alles? We zeggen één ding: stoer. Want dit kleine (zijden) sjaaltje voegt een stevig portie rock toe aan iedere outfit.

Nu zul je denken dat het knopen van deze musthave niet het grootste probleem is. Want zeg nou zelf, je doet ‘m om je nek en maakt er een knoop in. True that, maar geloof me: er zijn nog een stuk of zes andere manieren! Handig voor als je nét een beetje anders de deur uit wilt. Bekijk de video en try this at home!

Knopen maar!

Maison Scotch
Scotch & Soda
€39,95

Sissy-Boy
Sissy-Boy
39,99 31,99

Maison Scotch
Scotch & Soda
€39,95

Pinko
Zalando
€59,95

Maison Scotch
Scotch & Soda
39,95 20,-

JOSH V
JOSH V
29,99 20,99

Kenzo
De Bijenkorf
€209,-

Maison Scotch
Scotch & Soda
€39,95

Becksondergaard
De Bijenkorf
69,- 43,47

>> Trend: Let’s get floral
>> Deze trends ga je sowieso veel zien én dragen in 2017

Beeld: Fashionchick, Pinterest