How to style: de blazer

Iedereen heeft er wel eentje in de kast: de blazer. Dit veelzijdige kledingstuk is natuurlijk een perfecte basic in ieders kledingcollectie, in welke kleur dan ook. De geruite blazer is zo ook een trending item dat niet meer weg te denken is uit het streetstyle plaatje. Iedereen en alles bezit er wel een, en dat stelt de vraag: hoe draag je een blazer zonder eruit te ziet als jan en alleman. Om te voorkomen dat we straks allemaal in een blazer en zwarte jeans combinatie rondlopen, hebben we hier wat frisse styling ideeën afgekeken van de leukste streetstyle sterren. Zo geef jij die veel gedragen colbert weer een nieuwe look. Shoppen maar dus!

How to style: de blazer

#1: Crop en culotte

Een cropped truitje, met een culotte! Deze outfit werkt op vrijwel elk lichaam. De blazer zorgt voor extra balans in elk silhouette, en het verdoezeld een opgezette buik op vervelende dagen! Ideaal dus. Maak je outfit speelser door wat kettingen te layeren of een spannend schoentje te dragen.

Bodyflirt
BONPRIX
€36,99

Sandro
DE BIJENKORF
€145,00

BPC Selection Premium
BONPRIX
€34,99

#2: Maxi-jurk en flatjes

De drama van een avondjurk, maar dan casual! Door een jasje te dragen over je avondjurk oog je een stuk minder cocktail en meer desk. Door ook nog eens een plat schoentje te dragen, ben je niet alleen extra comfortabel, maar oogt je outfit ook extra nonchalant. Dit is een ideale outfit voor als je later nog door moet naar een feestje. Doe de blazer uit of een hak aan en je bent ready to mingle.

Maje
DE BIJENKORF
€295,00

Ba&Sh
DE BIJENKORF
€310,00

Mango
WEHKAMP
€39,99

#3: Blouse en boots

Een blousejurk is een echte musthave voor de lente en de zomer. Het is licht, het is luchtig en het is makkelijk. Maar dit easy breezy jurkje kun je natuurlijk ook een stuk stoerder maken door het te dragen met een blazer en een goed laarsje. Perfect voor frissere dagen, maar ook wanneer je dat witte blousejurkje een nieuw leven in wilt blazen.

InWear
DE BIJENKORF
€179,95

LaDress
DE BIJENKORF
€139,00

Nubikk
ARENDONK.NL
€189,99

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

Beeld: IMaxTree