How to wear: printed jeans

Maar dan wel op een subtiele wijze, met wat toned down donkere kleuren. De echte felle multicolored jeans mag dus wel worden opgeborgen. Nou voorruit misschien dat hij op een zonnige herfstdag nog wel één keertje aan mag.

Qua prints zijn de herfstkleuren dus wat donkerder, maar daardoor niet minder heftig. Zo is de barok print daar een goed voorbeeld van. Dus wil je toch all out gaan met een beetje kleur, kies dan voor een gekleurde barok print in de mix met een donkere ondertoon, zoals broek 3.

 Heb je net als Whitney Port al een goede zwart/witte jeans (broek 2 tie-dye) voor de zomer aangeschaft? Dan kun je deze rustig meenemen naar de winter. Verruil alleen wel de croptop voor een lekkere warme trui. Wil je helemaal me doen met de trend, mix dan printen met elkaar. Ook een prima match met een print broek is een blazer.

Dierenprintjes zijn we nog lang niet zat. De luipaardprint broek (broek 1) is goed te combineren met een trui of blazer. Een paar mooie chelsea boots of motorlaarsjes maken van de look één geheel.  

Heb jij een printed jeans in je kledingkast?