Hoera! De Vans Classic Lites komen dit voorjaar terug

Vans Classic Lites

Een jaar geleden liepen we massaal op Adidas sneakers, maar ook dit jaar steekt er weer één paar met kop en schouders bovenuit. Alle bloggers, celebrities en je buurvrouw hebben er wel een paar van in de kast staan. We hebben het natuurlijk over Vans.

Ja, we kunnen er niet meer om heen, Vans zijn hotter dan ooit tevoren. De schoenen werden ooit vooral gedragen door skaters, inmiddels zijn ze niet meer uit het straatbeeld weg te denken. En nu gaat Vans de iconische schoenen vernieuwen. De Authentic, Old Skool, Sk8-Hi en Slip-On modellen veranderen in Classic Lites-modellen; een verbeterde pasvorm, meer comfort en een superlichte constructie.

Vans Classic Lites

De Vans Classic Lites maken deel uit van de nieuwe voorjaarscollectie van 2017, met de innovatieve kleuren en stijlen waar het merk bekend om staat. De Vans-traditie wordt hiermee voortgezet terwijl het progressieve ontwerp van het merk wordt benadrukt; de Authentic Lite, Old Skool Lite, Sk8-Hi Lite en Slip-On Lite zijn vernieuwde versies van de originele modellen. Ze vertegenwoordigen een gevarieerd aanbod van lichtgewicht en comfortabele Vans Classics met een monochroom uiterlijk.

Het uitgebreide Classic Lite-assortiment toont een reeks monochrome prints die recht doen aan 51 jaar ontwerptraditie. De klassieke kleurselectie bevat tijdloze combinaties zoals zwart/wit en zwart/zwart. De zwart-wit geruite Slip-On Lite is een voorbeeld van een bekend motief waaraan een nieuwe draai is gegeven. Kun je niet wachten tot de nieuwe collectie? We hebben onze favoriete Vans sneakers uit de shop uitgekozen, natuurlijk in het monochrome thema.


Vans
De Bijenkorf
€79,95


Vans
Zalando
€79,95


Vans
Zalando
€89,95


Vans
Zalando
€79,95


Vans
Zalando
74,95 59,95


Vans
Zalando
€74,95


Vans
De Bijenkorf
€79,95


Vans
De Bijenkorf
€75,-


Vans
Zalando
€79,95

LEES OOK:

Back to black: De heerlijkste zwarte items uit de shop
Zó houd je witte zolen ook echt wit
6 essentials om de zomer mee door te komen

Bron: Ganbaroo PR | Beeld Ganbaroo PR, Pinterest