Pack list: festival fever

Het is bijna zover. Vrijdag staat Biddinghuizen met het Lowlands festival weer op zijn kop. Dat betekent outfits bedenken en alle laatste musthaves inpakken. Maar wat neem je mee?

Efficiënt pakken is the key. Met een paar basis items kom je al een heel eind. Aan de hand van festival streetstyle laten wij zien wat je nodig hebt om festivalproof in te pakken.

Wat staat er op jouw to pack list?

Basic tee
Een basic tee is your best friend als het gaat om combineren. Het kan met alles. Vooral aan te raden in wit, grijs en zwart.

 

Maxidress of skirt
Flowy, luchtig, en danceproof. Combineer je maxi-rok met een floppy hoed en grote zonnebril voor een echte boho look.

 

Shorts
Denim, leather, studded, de short is en blijft een festivalbasic!

 

BH/bustier
Een mooie bralet of bustier is sexy en warmtebestendig. Show een beetje middenrif en combineer de bralet met een mooie short of rok! Te koud? Knoop er dan een blouse overheen.

 

Crop top
Is het bovenste net iets te veel bloot? Ga dan voor een croptop, minder daring dan een bustier maar toch een klein peek a booeffect van je middenrif.

 

Regenlaarzen /booties
Regenlaarzen zijn onmisbaar, al helemaal bij een festival in Nederland. Hoge regenlaarzen of juist stoere bikerbooties zijn uitstekend voor een festival met Nederlands weer.


Source: refinery29.com via Sam on Pinterest

Trui
Ook al is het 30 graden, een trui is nooit een verspilling van packingspace. ‘s Avonds komt een cozy sweater altijd van pas.

Sandalen
Platte sandaaltjes zijn ook weer een fijn paar schoenen die je met alles kunt combineren.

Source: refinery29.com via Hanna on Pinterest

Jacket
Onmisbaar in je festival pack list! Ga jij voor een oversized army jacket, denim jacket of juist stoer leren jack? Stylish en perfect voor een rainy festivalconcert. Eentje met capuchon is altijd een aanrader. 

Source: elle.com via Alex on Pinterest