Trending Tuesday: ruitjes

ruitjes

Of je er nu van houdt of niet, ruitjes zijn weer helemaal back! En dat terwijl ze eigenlijk nooit zijn weggeweest, deze print is namelijk een echte klassiekerNet als de streep is de ruit, seizoen na seizoen, weer terug te vinden in de collecties van designers, modeketens én je vindt ‘m geheid ook terug in de meest stijlvolle garderobes van fashionistas all over the world. 

De ruitjes

Wij omarmen deze print die veelzijdig en daarnaast super makkelijk te combineren is. Een casual outfit? Check! Maar ook voor een wat nettere gelegenheid kom je prima uit de voeten in je geruite items. Uiteraard vinden we dit patroontje niet alleen in een blazer of rok, hell no, tegenwoordig zie je een geruite blouse, pantalons, jurken en zelfs schoenen met ruitjes. O ja, en dan het liefst een flinke ruit, dan weten we zeker dat je er niet omheen kunt!

Some inspiration

Wanneer jij voor ruitjes gaat pas dan wel op! Want in deze print schuilt het gevaar van degelijkheid. En dat is natuurlijk het laatste wat wij als fashion forward vrouwen willen, toch? Daar is later nog álle tijd voor. At the moment willen we de ruit zo stylish mogelijk combineren, uiteraard mogen we stiekem even afkijken hoe de echte it-girls het doen. Scrol maar eens naar beneden voor de mooiste geruite looks, laat je volop inspireren en vergeet jouw favoriete geruite items niet te shoppen in onze webshop! Enjoy.

ruitjes

Get your favorites!

Warehouse
DE BIJENKORF
€51,00

Sacha
WEHKAMP
€49,99

Atelier des Femmes
DE BIJENKORF
€19,95

Via Appia Due
NAVABI
€48,99

Burberry
DE BIJENKORF
€780,00

Mango
WEHKAMP
€99,99

Pieces
WEHKAMP
€39,99

Bodyflirt
BONPRIX
 €49,99 34,99

Mango
WEHKAMP
€59,99

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

How to style: tijdloze items
Trending tuesday: corduroy
On a budget: herfst items met een laag prijskaartje

Beeld: ImaxTree, Getty Images