Styletoday supports: Kuyichi & Ubuntu

Nederlands denimlabel Kuyichi gaat tijdens een exclusieve galerie-sale haar bijzondere 100% hand-made en gerecyclede Salvage collectie verkopen voor het goede doel.

Voor dit bijzondere project zijn stukken uit eerdere Kuyichi-collecties door het designteam hergebruikt en herontworpen. Het resultaat: unieke one of a kind collectors items, stuk voor stuk meerdere malen met de hand indigo-dyed, waarbij sommige items zelfs tot tien keer gedip-dyed zijn.

Het betreft een van Kuyichi’s creatieve projecten met het doel de wereld een beetje mooier, maar ook bewuster te maken, een ideaal dat Streetkids organisatie Ubuntu ook nastreeft. Daarom schenkt Kuyichi de helft van de opbrengst van het Salvage Project aan Ubuntu die zich inzet voor jongeren uit townships in onder andere Kaapstad.

Dankzij deze organisatie krijgen jongeren de kans zich creatief te ontwikkelen op het gebied van theater, zang, dans en design.

Wil jij ook een collectors item in je bezit krijgen en de kinderen van Ubuntu een handje helpen? Kom dan dinsdag 26 juni naar de exclusieve galerie-sale bij Café Roest van 17.00-20.00. We ♥