How to style: tijdloze items

tijdloze items

Van witte laarzen tot dad-sneakers en van velvet tot corduroy: dit zijn stuk voor stuk leuke trends. En we kunnen er kort of lang over praten, maar de meeste zijn best de moeite waard om wat extra geld aan uit te geven. Helaas zijn dit toch allemaal trends die komen en gaan. Vaak trek je deze items, als je geluk hebt, maar een jaartje aan. Allemaal leuk en aardig, maar voor je portemonnee is dat natuurlijk iets minder…

Begrijp ons niet verkeerd, dit wil natuurlijk niet zeggen dat je alle trends in de winkel moet laten liggen. Maar af en toe investeren in tijdloze items waar je jaren mee kunt doen en eindeloos mee kunt combineren is wel een slimme zet. Denk bijvoorbeeld aan een toffe jeans, een zwart t-shirt een leren jasje en zo kunnen we nog wel even verder gaan. Wij hebben drie tijdloze items die je écht moet hebben voor je op een rijtje gezet. Don’t forget to shop!

How to style: tijdloze items

#1 Witte blouse

tijdloze items

De witte blouse is op zich zelf niet erg aantrekkelijk, maar wel een perfect item om te combineren met on-trend kledingstukken. Denk bijvoorbeeld aan de ruit, een broek met dit patroon mag dit seizoen niet ontbreken. Draag er een witte blouse en een camel kleurige blazer op voor een stijlvolle look. Ook de panterprint mag deze herfst niet missen, combineer dit met een witte blouse en trendy items als; over the knee boots en een fannypack.

Bpc Selection
BONPRIX
€18,99

Bodyflirt
BONPRIX
€28,99

Promiss
PROMISS
€59,95

#2 Gestreepte trui

tijdloze items

Een gestreepte trui of een gestreept shirt kan bij een ietwat saaie outfit zorgen voor een fashionable totaal plaatje. Denk bijvoorbeeld aan een basic pantalon, draag dit met een gestreepte trui en je outfit is meteen zoveel leuker. Ook bij een opvallend pak staat dit tijdloze item super classy!

Vila
TER HORST VAN GEEL
€26,90

Bodyflirt
BONPRIX
€19,99

Only
TER HORST VAN GEEL
€19,90

#3 Jeans

tijdloze items

Een jeans zou in iedere garderobe te vinden moeten zijn en behoort absoluut in het lijstje van tijdloze items. Style je jeans met een toffe print of ga voor denim on denim. You’re looking good!

Mango
DE BIJENKORF
€39,99

Mango
DE BIJENKORF
€39,99

Levi’s
DE BIJENKORF
€119,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop 

LEES OOK:

Trending tuesday: corduroy
De beste trends van de afgelopen vijf jaar
Trending tuesday: double denim

Beeld: Getty Images