Trend: let’s get floral

flor5

Hoewel het nog hartje winter is en de zon nog eventjes ver, héél ver te zoeken is, zijn we maar al te blij dat de lente af en toe tóch om een hoekje komt kijken. Niet letterlijk natuurlijk, maar gewoon in onze outfits! Want het weer buiten mag dan wel niet om aan te zien zijn, we fleuren de boel graag op met een gezellige look. Hoe? Met bloemen, natuurlijk!

Bloom baby, bloom

Als we ergens vrolijk van worden, is het deze trend wel. Lucky us, want dit printje gaat het dit jaar méér dan goed doen. We gaan de florale motiefjes overal voorbij zien komen; op jasjes, tassen, jurken en zelfs je accessoires zullen massaal voorzien zijn van een bloemetje, of twee… of gewoon helemaal vol natuurlijk! Bij deze trend denk je misschien vooral aan de lente- en zomermaanden, maar juíst ook in deze koudere periode kun je gerust de bloemetjes buiten zetten. Deze eye catching items ogen niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook nog eens helemaal fashionable in. Kijk, daar houden we van.

Get inspired

Zie jij, net als wij, deze trend al helemaal zitten? Fijn, want we hebben onze favoriete floral items uit de shop voor je op een rijtje gezet! Zo haal je deze trend binnen no time in huis, handig toch? En voor de nodige inspiratie: scrol even naar beneden en bekijk hoe de modemeisjes hieronder deze trend dragen en combineren. Ik zou zeggen, veel shopplezier!

flor2

flor3

floooral

flor4

flor5

Let’s get floral!

Mango
Wehkamp
35,99 29,99

Topshop
De Bijenkorf
€50,-

Pull&Bear
Pull&Bear
€19,99

Missguided
Zalando
€54,95

Miss Selfridge
Zalando
119,95 95,95

Y.A.S.
Zalando
€74,95

Topshop
Wehkamp
50,- 15,-

Just In Case
Knaldeals.com
€19,95

Sacha
Wehkamp
19,99 16,99

Pull&Bear
Pull&Bear
€12,99

Warehouse
De Bijenkorf
40,- 20,-

Topshop
De Bijenkorf
€46,-

Topshop
Zalando
€89,95

Isabelle Marant Étoile
De Bijenkorf
€390,-

Mango
Wehkamp
€49,99

>> Inspiratie: de leukste swimwear trends voor zomer ’17
>> Deze trends ga je sowieso veel zien én dragen in 2017

Beeld: Pinterest