Yes! Asos biedt studenten uit Nederland 10% korting

Asos is DE webshop waar iedereen weleens van heeft gehoord. De van oorsprong Britse webshop heeft een gigantisch assortiment met meer dan 850 (!) merken, waaronder hun eigen merk, en is the place to be voor alles op gebied van mode en beauty. Ze hebben bijna alles en menig modemeisje, waaronder ondergetekende, heeft er vast urenlang lopen scrollen op zoek naar iets nieuws. Hoe stom was het dan ook dat ze studenten in Engeland wel korting aanbieden, maar niet de arme studentjes van Nederland. Het geld groeit ons namelijk niet op de rug!

Maar toen kwam dit geweldige nieuws naar buiten: Studenten in Nederland krijgen 10% korting totdat ze zijn afgestudeerd! Ja, je leest het echt goed: tot het einde van je studie! Als dit geen goede motivatie is, weet ik het ook niet meer. Eindelijk je winkelwagen vullen met de leukste spullen zonder een schuldgevoel te krijgen. Dit zal ons ontzettend veel geld besparen, wat we natuurlijk weer goed kunnen gebruiken om te winkelen.

En ik hoor je denken: dit is vast een heel boekwerk? NOPE! Het enige wat je hoeft te doen is een formulier in te vullen met je gegevens en in welk jaar je zult afstuderen. Easy peasy! Dus girls: READY.SET.SHOP!

Psst! Wij hebben ook leuke dingen in de shop!

LEES OOK

ON FLEEK! Fashionchick komt met een
How to wear: 3x looks met een rood item 
Autumn is coming! Deze herfstlook moet je hebben

Beeld: IMAXTREE