Zó fiets je zonder moeite met een lange rok

Ik ben een groot voorstander van rokken. Heerlijk met blote benen als de zon schijnt en natuurlijk met een panty voor het normale Nederlandse weer. Mijn grote favoriet is de midi rok die ik in verschillende soorten en kleuren bezit. Een groot nadeel is dan weer dat fietsen met een midi rok eigenlijk onmogelijk is. Of het vliegt continu omhoog of het zit heel erg in de weg. Ik zit constant als een ware Marilyn Monroe mijn rok naar beneden te duwen. Gek word ik ervan. Gelukkig heb ik een oplossing gevonden waardoor het een fluitje van een cent wordt!

Such a skirt day

Nooit meer het vermijden van lange rokken als je een lange fietstocht voor de boeg hebt! Er gaat namelijk een tip rond op het internet waardoor charmant fietsen weer mogelijk is. Het enige wat je nodig hebt is een elastiekje en een muntstuk. Ik hoor je denken: that’s it? Jazeker, de beste oplossingen zijn altijd belachelijk makkelijk.

Wat ga je doen: pak het muntje en plaats deze langs de achterkant van je rok tussen je benen. Dus van de achterkant door je benen naar voren. Pak vervolgens het elastiekje en draai deze een paar keer om het muntstuk heen. Tada! Je rok waait niet meer omhoog en fietsen wordt in eens wel heel makkelijk. Pas wel op met afstappen, een muntje tussen je benen is dan weer niet zo charmant.

Ik ga dit de volgende keer meteen proberen. Aangezien het bij lange rokken werkt, werkt het natuurlijk ook bij lange jurken. Nu mag het van mij wel heel snel mooi weer worden!

Shop de mooiste rokken uit de shop!

Rick Cardona
OTTO
49,95 29,95

Only
OTTO
€29,99

Aniston
OTTO
€34,99

B.C. by Heine
OTTO
€59,95

Jigsaw
DE BIJENKORF
€149,00

Bodyflirt
BONPRIX
29,99 26,99

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

 

LEES OOK:

Trending Tuesday: Boho is back! 
Dít was een trend in het jaar dat jij geboren bent

Bron: Harper’s Bazaar | Beeld: Unsplash, Giphy