Zó los je een te kleine schoen op

Als een echte sale-shopper ben je vast weleens thuisgekomen met een schoen die net te klein is. Hij was eindelijk super cheap, dus waarom zou je ‘m niet meenemen? Niet alle schoenen hoeven vaak gedragen te worden! Dit houd ik mezelf steeds voor, ook al weet ik donders goed dat ik de schoenen nooit ga dragen en net zo goed mijn geld weg had kunnen gooien. Maar dat hoeft nu niet meer! Met deze tip los je een te kleine schoen binnen no time op.

Chocolate is good but shoes are carb-free

Eindelijk een oplossing tegen de stapel met te kleine schoenen op mijn kamer. Je hebt er helemaal niet veel voor nodig! Je hebt alleen een paar dikke sokken, een haardroger en een spuitbus voor leer nodig. De kans is groot dat je deze producten allemaal in huis hebt, dus pak al je te kleine schoenen er maar snel bij. Er gaat uitgerekt worden!

Doe vervolgens de dikke sokken aan en wurm je voeten in de te krappe schoenen. Dit gaat natuurlijk hartstikke stroef, maar probeer de schoen wel heel te houden. Aan een kapotte schoen heb je immers ook niks! Richt dan je haardroger, op zo’n dertig cm afstand, op het deel waar de schoenen het meest knellen en blaas dertig seconden op de warme stand. Blijf de hele tijd je voet bewegenSo shake it off!

Houd dan de schoenen nog even aan tot ze wat zijn afgekoeld en behandel ze daarna met de spuitbus. Je schoenen zullen voortaan niet meer knellen. Natuurlijk is dit wel een klusje waarbij je goed geconcentreerd moet zijn, voor je het weet heb je een gat in je schoen. Maar het is het allemaal waard, geloof mij maar!

Ik kan niet wachten om deze truc te proberen! Bye bye blaren en zere voeten, jullie zijn (hopelijk) verleden tijd!

Shop de mooiste lenteschoenen uit de shop!

Mango
WEHKAMP
35,99 24,99

Pieces
WEHKAMP
€19,99

Mango
WEHKAMP
35,99 22,99

Marco Tozzi
BONPRIX
28,99 21,99

My Jewellery
MY JEWELLERY
€39,95

Bodyflirt
BONPRIX
€18,99

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

How to style: van tomboy naar streetstyle queen
Trending Tuesday: Boho is back!

Bron: Feeling.be | Beeld: Getty Images