Zwart? Deze kleur kleedt veel beter af

Natuurlijk zijn we allemaal wel bekend met de basistips van styling. Horizontale strepen zijn bijvoorbeeld not done als je minder breed wilt lijken en zwart kleedt af. Alleen, wat als je een keer een andere kleur aan wilt? Alleen zwart gaat namelijk ook vervelen. Gelukkig is er nog zo’n kleur die net zo hard helpt, en waarschijnlijk heb je hem al in de kast hangen!

Vandaag is rood

Inderdaad! De kleur rood is, naast zwart, onze nieuwe beste vriend! Volgens kleurenexpert Helen Venables kleedt rood je zelfs nog beter af dan zwart. Wow! En wij maar denken dat zwart onze lifesaver is als we weer een keer niet naar de sportschool zijn geweest. Naast dat rood een stuk gezelliger is dan zwart, krijg je dankzij de felle teint ook nog een gezondere en fellere blik. En dat willen we natuurlijk allemaal! Rood is niet voor niets de kleur van zelfvertrouwen, de liefde en temperament!

Toch moet je wel opletten, niet elke roodtint past bij jouw huid of haar. Je kunt er dus al snel bleek en zelfs ziekjes (!) uitzien. Dus hup, snel de stad in en passen maar. Alleen zo weet je welke tint jij moet hebben!

Gelukkig hangt onze webshop ook vol met rode items, waardoor er altijd wel een item is die bij jou past. Of het nou een rode jurk is, een compleet pak of gewoon een simpele broek; onze webshop heeft genoeg waar jouw hartje sneller van gaat kloppen! Ik heb de leukste items voor je geselecteerd die zeker even de moeite waard zijn om te passen. Scheelt weer dat rood never out of style gaat… 😉

Shoppen maar!

Mango
WEHKAMP
€59,99

Mango
WEHKAMP
€49,99

Only
OTTO
€14,99

Rick Cardona by Heine
OTTO
€99,95

Claudie Pierlot
DE BIJENKORF
€165,00

Envii
DE BIJENKORF
€70,00

Ashley Brooke by Heine
OTTO
€74,95

Fabienne Chapot
DE BIJENKORF
€159,99

Bodyflirt
BONPRIX
€33,99

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Zó los je een te kleine schoen op
Zó fiets je zonder moeite met een lange rok 

Bron: Ze.nl | Beeld: ImaxTree, Giphy