Deze kledingstukken maken je instant sexyer

Spotlight-shopping-curved-02

In het weekend lekker geborreld en gegeten met vriendinnen, je work-outs even ‘spontaan’ vergeten en bij het opstaan van je eerste werkdag denk je: help, ik voel me iets te zwaar! Toch kun je met de juiste kleding je figuur optisch slanker laten lijken.

Beha

Heel belangrijk om mee te beginnen: de juiste beha. Niet alleen voel je je beter in mooie lingerie, een goede beha ‘lift’ je borsten ook.  Lingerie waar de rek uit is doet weinig goeds voor je figuur. Dus hup, laat je opmeten en investeer in een paar goede setjes.

Shopping-lingerie-02

Push-up beha Hunkemöller
WEHKAMP
€26,99

Shopping-lingerie-01

After Eden
WEHKAMP
€32,99

Shopping-lingerie-03

Kanten beha Lascana
OTTO
€36,99

Passende rok en top

Tanktops en rokken die je figuur omarmen zijn een must. Natuurlijk is een oversized sweater cool om te dragen maar je figuur komt hierin minder goed tot zijn recht.

Passend-02

Taillerok Jane Norman
WEHKAMP
€47,00 

Passend-03

Denimblouse Only
ZALANDO
€29,99

Passend-01

Kokerrok
ZALANDO
€41,95

Hakken

Natuurlijk zijn platte schoenen zoals sneakers een verademing voor je voeten. Maar hakken geven je houding, en dus ook je figuur, een boost. Je hoeft zeker geen naaldhakken van 10cm aan, maar een kleine hak doet ook al wonderen. Je bekken kantelt naar achter, je staat rechter op en oogt ook iets langer.

Schoenen-03

Pumps SuperTrash
OMODA
€139,95

Schoenen-02

Hak Emilio Luza
INTREZA
€39,99

Schoenen-01

Nude pumps
STEVE MADDEN
€99,99

Taille

Een last but not least: accentueer je taille. Dit kan middels een coole riem, de juiste jurk, een kokerrok of high waist broek.  Je figuur krijgt op deze manier meer shape en dat is precies wat je wilt toch?

Kijk voor inspiratie naar cool curvy girl Nadia Aboulhosn en shop je looks in de STYLETODAY SHOP!

Curved blogger Nadia Aboulhosn

Curved blogger Nadia Aboulhosn 01

Curved blogger Nadia Aboulhosn 02

 Beeld: Pinterest