Shopping: zo flatteer je je figuur

Spotlight-figuur-flatteren

Soms wil je dat je kon beslissen op welke lichaamsdelen je curves zitten. Want wie is niet jaloers op het flawless figuur van Beyoncé of JLO? Toch kun je met een paar simpele stylingtrucs je figuur meer body geven. Kijk, en dat is nu net wat je wilt toch?

Blazers

Een blazer is een girls best friend toch? Het perfecte item om je favoriete shirt ook in de winter te dragen of om een easytone outfit wat meer spice te geven. Een instant klassieker dus. Helemaal mooi in een opvallende kleur of coole print. Bij een wat rechter figuur is het belangrijk om je (ontbrekende) taille te accentueren. Een riem of peplum blazer is de oplossing. Heb je brede schouders? Draag dan een jasje met een lange smalle kraag.

Figuur-blazer-01

Tailleblazer
VERO MODA
€54,95

Figuur-blazer-03

Jersey blazer
ESPRIT
 €39,95

Figuur-blazer-02

Bloemenblazer
VERO MODA
€32,97

 

Ruchesblouse

Niet gezegend met een volle boezem? Draag dan een blouse met ruches rondom je borsten. Hiermee creëer je optisch een vollere borstpartij. En het staat nog cool ook. Easy does it!

Figuur-blouses

Denimblouse
LEVI’S
€50,39

Figuur-blouses-03

Top met ruches
ASHLEY BROOKE
 €39,95

Figuur-blouses-02

Witte blouse
CLASS FX
€39,95

 

Tailleriem

Om je figuur optisch meer body te geven en een mooie taille te creëren is een goede riem de trick. Heb je een oversized trui of sweater waar je verzot op bent? Een riem om je middel en je hebt meteen een andere look en meer body.

Figuur-riem-01

Tailleriem
SISLEY
€44,95

Figuur-riem-03

Leren riem
RALPH LAUREN
€25,00

Figuur-riem-02

Riem met pythonprint
ROBAKO
€24,95

Processed with VSCOcam with a6 preset

Beeld: Imaxtree/ Pinterest