Zó zie je er dunner uit in een boyfriend blazer!

Als je één item in je kledingkast MOET hebben, is het wel de old school blazer. Maakt niet uit in welke kleur of fitting, hij raakt gewoon never out of style. En ook heel ideaal, aangezien hij ook goed dienst doet als tussenjas! Mijn grote favoriet is de boyfriend blazer. Net wat groter dan zijn oudere zus, maar daardoor zeker niet minder charmant. Vind jij juist dat een boyfriend blazer jou breder maakt? Met deze tip is dat helemaal niet nodig. En je hoeft er niet eens voor naar de sportschool!

I steal it from my boyfriend

Boyfriend blazers zijn helemaal van nu, maar soms toch best moeilijk om te dragen. Als je de oversized fitting niet gewend bent, kun jij je namelijk nog best breed voelen. Zonde, want ze staan super leuk boven een jurkje of T-shirt. Er zijn genoeg tips die alsnog een silhouet creëren, maar er is één tip die je meteen smaller doet lijken. Het enige wat je hoeft te doen, is je mouwen omslaan. That’s it! 

Omgeslagen mouwen doen je smaller lijken omdat je pols en onderarm het smalste gedeelte van je arm zijn. Hierdoor lijkt je arm dunner én zie je er dus veel minder breed uit. Hoe handig is deze tip? Het kost nog geen vijf seconden, en je ziet er hartstikke flawless uit! En niet alleen met een blazer werkt dit. Ook bij een oversized trui werkt dit net zo goed!

Deze tip verandert meteen je hele look! Van oversized slons naar boyfriend chic. Wij zijn fan!

Scoor hier een boyfriend blazer!

We Fashion
DE BIJENKORF
59,99 40,-

Vero Moda
OTTO
€39,99

Benetton
DE BIJENKORF
89,95 62,9-

My Jewellery
MY JEWELLERY
€49,95

Pieces
OTTO
€39,99

Hailys
OTTO
€34,99

Vero Moda
OTTO
€59,99

Rick Cardona by Heine
OTTO
84,99 49,99

Only
OTTO
€49,99

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Trending Tuesday: opvallende logo’s zijn terug
De leukste rokjes onder de €25,- 

Bron: PureWow | Beeld: ImaxTree, Getty Images