Dit herken je als je koopverslaafd bent

Single day, Black Friday, final season sale of gewoon omdat het weekend is. Stuk voor stuk redenen om (met korting) wat te gaan kopen. We zijn hier allemaal vatbaar voor en gaan dan ook helemaal los. En dat terwijl we het niet eens nodig hebben. Helaas hebben sommige mensen hier extreem veel last van – waaronder ondergetekende – en shopaholic is denk ik wel het beste woord om dit te omschrijven. Heb jij ook een gat in je hand en staat de postbode dagelijks bij je op de stoep? Dan herken jij de volgende punten zeker!

No, this dress is not new…

Hallo, mijn naam is Jaimy en ik ben koopverslaafd. Misschien is dit wat overdreven, maar helaas heb ik wel een gigantisch gat in mijn hand. Webshops en winkels struin ik af, en dat terwijl ik helemaal niks nodig heb. Vrienden grappen vaak dat mijn koopverslaving uit de hand gaat lopen en ik ben bang dat ze gelijk krijgen. Daarom heb ik met mezelf afgesproken om de hele maand januari niets te kopen of te bestellen. Is dit moeilijk? The worst! Maar het bespaart een hoop geld! Helaas ben ik er nu achter gekomen dat ik A. echt verslaafd ben en B. de vervelendste stage ooit heb (just kidding). Ik struin dagelijks de STYLETODAY webshop af die vol staat met allerlei leuke hebbedingetjes. Maar ik ben streng voor mezelf!

Ben jij nu ook een enorme shopaholic en moet jij altijd liegen tegen je familie, vrienden en partner als je weer iets nieuws hebt gekocht? Dan herken jij de volgende punten sowieso!

#1 Jouw kamer ligt vol met verzendpakketjes en losse kaartjes

#2 Jij springt een gat in de lucht als de postbode weer eens voor je deur staat. Die je trouwens ook al bij naam kent…

#3 Bij de magische woorden ‘SALE’ ben jij al verkocht en je gaat niet weg voordat je iets hebt gekocht

#4 Je shopt vaker dan je sport

#5 Jouw kledingkast hangt vol met kleding waarvan het kaartje er nog aan zit

LEES OOK:

Girlpower! De nieuwste Instagram-trend is #womanspreading
Dit herken jij als je een echte Wie is de Mol?-fan bent

Beeld: Unsplash, Giphy