How to style: winter blues

Hoe ga je om met winter blues? Neem dagelijks een dosis vitamine D supplementen, en kijk hier verder voor wat outfit inspiratie. Niks helpt beter om een winterdip te voorkomen dan wat creatieve stimulatie. Daarom zijn hier wat frisse ideeën om blauwe kleding te stylen, want naast dat blauw een kalmerend effect heeft en je er uitgerust laat uitzien, maakt het ook nog eens een slechte woordgrap. Winter blues, no more. Trek al die blauwe truien en jeans uit de kast, of shop hieronder voor de leukste blauwe kleding!

How to style: winter blues

#1 jumpsuit en sneakers

Jumpsuits alleen voor feestjes en speciale gelegenheden? Nee hoor! Trek er een stoere sneaker onder aan, om het meer casual te laten ogen. Heeft je jumpsuit bijvoorbeeld korte mouwen? Overweeg een (kol)truitje eronder te dragen. Speel met verschillende modellen jassen voor een gewenst resultaat, in jouw stijl.

River Woods
DE BIJENKORF
€145,00

Ivy & Oak
IVY & OAK
€159,95

Cruyff
SCHUURMAN SCHOENEN
€139,99

#2 t-shirt and jeans

Wie heeft er nou geen goede jeans en een wit t-shirt in de kast? Zo niet, shop hieronder deze noodzakelijke basics! Deze combinatie werkt altijd, op iedereen. Ga voor een faux-fur in dezelfde tint als je jeans. Dit zorgt voor een warme en chique look, maar toch simpel genoeg om mee naar de Appie te gaan.

Skinnydip
HUDSON’S BAY
€44,00

Selected Femme
HUDSON’S BAY
€19,99

Mango
DE BIJENKORF
€29,99

#3 joggingbroek en cowboyboots

Wat heeft totaal niks met elkaar te maken? Een joggingsbroek en cowboylaarsjes. Behalve dan dat het contrast voor een superleuke combinatie zorgt! Rol de pijpen van je joggingbroek op en neem een lager laarsje om de look foolproof te maken. Wanneer je kiest voor een donkere joggingsbroek, oogt het al sneller als een sportieve pantalon, waardoor de combinatie werkt. Lekker on trend, en lekker comfortabel.

Mango
DE BIJENKORF
€69,99

Esprit
WEHKAMP
€49,99

Toral
ARENDONK
€169,99

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

Beeld: IMaxTree