How to Style: Witte sneakers

trending tuesday witte sneakers

Over ruim een maand begint de lente weer, de zon gaat schijnen en de regen wordt minder. Super fijn natuurlijk, want dan kunnen we, zonder bang te zijn, onze witte sneakers weer aan doen. Het is namelijk nogal wat poetswerk als je ze in de regen aan doet. De sneakers zijn geen nieuwe trend, maar wel tijdens de fashion week heel vaak gespot in Milaan, Londen en New York. In de 80’s en 90’s werden ze razend populair, de sneakers worden al decades lang gedragen. Je moet er eventjes aan wennen, maar ze kunnen een plain outfit onzettend cool maken. Ook zitten ze heerlijk en je hebt er lange tijd plezier van als je ze zo nu en dan even schoonmaakt. Deze trend verdwijnt zo snel niet uit de mode, en daar zijn wij heel blij mee!

Witte gympen aka sneakers

Wie aan witte sneakers denkt, denkt al gauw aan de dad-sneakers die vorig jaar een grote comeback maakten. Hoewel het een zeer aanwezige schoen is, kun je de sneakers kun je op allerlei manieren combineren. Ze kunnen onder een gewone spijkerbroek en een wit t-shirt, maar je kunt ze ook ontzettend mooi onder een broekpak dragen. Met witte sportsokken geven ze een heel sportief effect. Ook staan ze heel mooi onder rokjes en zorgen ze ervoor dat je benen lekker bruin lijken.

Mocht je nou benieuwd zijn naar onze favorieten, dan kun  je even verder scrollen. We hebben de mooiste sneakers namelijk voor je op een rijtje gezet.

Shop de mooiste sneakers hier!

Vans
HUDSON’S BAY
€ 75,00

Nike
HUDSON’S BAY
€ 100,00

Fila
DE BIJENKORF
€ 119,99

Superga
WE ARE LABELS
€ 69,95

Reebok
HUDSON’S BAY
€ 79,95

Filling Pieces
DE BIJENKORF
€ 200,00

Nike
DE BIJENKORF
€ 120,00

Reebok
HUDSON’S BAY
€ 89,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰