Deze influencers moet je in de gaten houden

Natuurlijk kennen wij alle grote influencers al: Aimee Song, Negin Mirsalehi, Chiara Ferragni en ga zo maar door. Ze zijn niet meer te missen van je beeldscherm en je hebt ze zien opgroeien tot de girlboss die ze nu zijn geworden. Maar het nieuwe jaar is begonnen en dus wordt het tijd om af te stappen van de oude gewoontes. De nieuwe influencer-generatie is nu namelijk aan de beurt! Stuk voor stuk net zulke talentvolle personen die zeker de moeite waard zijn om te volgen. En ik vertel je precies wie dat zijn!

#1 Candela Pelizza

Candela Pelizza komt uit Argentinië en was nog maar 17 jaar toen ze met haar tweelingzus een fotoshoot deed voor de Italiaanse Vogue. Na haar modellencarrière is ze over de wereld gaan reizen waar ze haar man, architect Fabio Novembe, heeft ontmoet. Ze wonen nu in Milaan met hun twee kinderen. Ze is onderdeel van de girl gang van Chiara Ferragni. Hoezo goals? Candela inspireert haar 499k volgers op Instagram met artistieke, luxueuze foto’s en alleen haar feed is al de moeite waard om te zien!

#2 Gabrielle Richardson

Gabrielle herken je misschien al omdat ze een veel terugkomend model is voor Urban Outfitters en Pat McGrath. Naast model zijn, is Gabrielle ook nog de bedenker van de The Art Hoe Collective, dit is een groep die ervoor zorgt dat ondergewaardeerde gemeenschappen hun kunsten mogen laten zien in verschillende musea. En dan te bedenken dat ze nog maar 23 jaar is! Ben jij dus helemaal into kunst en mode? Dan is dit zeker een must follow!

🍒🍒~

Een bericht gedeeld door west indian art heaux (@fridacashflow) op

#3 Hannah Donker

Met zo’n naam verwacht je dat ze uit Nederland komt, maar niets is minder waar! De 25-jarige Hannah komt namelijk uit Canada en is op Facebook ontdekt als model. Zo heeft ze in de Canadese Elle gestaan en een hele grote Garnier campagne gehad, maar je kunt haar ook bewonderen in de videoclip “Secrets” van The Weeknd. Ze is een grote voorstander van de no make-up game op Instagram, waardoor elke foto zonder filter of touch up te zien is. We like!

#4 Madelynn Furlong

Amerikaanse blogger Madelynn Furlong is te herkennen aan haar minimalistische stijl en altijd toegankelijke kleding. Op haar blog Wide Eyed Legless post ze de een na de andere perfecte outfit die je meteen in je kast wilt hebben.  Ze werkt met bekende designers, maar koopt ook nog gewoon bij de high-brand ketens, zoals Cos. Yes! 

#5 Sabina Socol

Sabina is de perfecte French girl next door. Ze is een social media editor en journalist en weet precies hoe je een effortless look creëert. Leer het dus van de master herself! Van perfecte streetstyle foto’s tot toffe spiegel selfies (natuurlijk mét digitale camera!), is dit het Instagram-account die je zeker moet volgen voor een overdosis Parisienne inspiratie.

LEES OOK:

Zó weet je precies welk hoofddeksel er bij jouw gezichtsvorm past
Maak plaats voor de nieuwe ‘boob trend’ van 2018
Dit worden de modetrends voor spring/summer 2018

Bron: Fashionista.com | Beeld: Madelynn Furlong