Kleine cupmaat? De bikinitips!

Spotlight-bikini

We hebben al van een aantal zonnige dagen kunnen genieten en aankomend weekend bereiken we opnieuw zomerse temperaturen. Je bikini heb je waarschijnlijk al gekocht, maar met de extra korting in de sale van 50% naar nu 70% korting is het niet onverstandig vast een nieuw of extra exemplaar te kopen. It takes two to tango right?

Toch vergt het aanschaffen van de juiste bikini of badpak nog enige figuur kennis en durf. Heb jij een kleine cupmaat? De tips waar op te letten. Een ding is belangrijk: zet in de spotlight waar je trots op bent, en verdoezel de punten waar je iets minder blij mee bent.

Halterbikini

Een halterbikini  in driehoekige vorm laat je borsten optisch groter lijken en benadrukt je decolleté op een subtiele manier. Ook zorgt een haltertop voor een optische ‘ lift’ en houden ze je borsten goed op z’n plek. Ideaal om mee te beach ballen op het strand. Wil je meer volume creëren? Kies dan een bikini met voorgevormde cups of vulling.

Beugels

Een goede beugelbeha wekt de illusie van een groter decolleté en dit geldt ook voor een bikini met beugel. Goed voor een mooie shape en ondersteuning.

[clickmap id=”345986″]

Bandeaus

Vrouwen met grotere borsten willen vaak een kleinere cupmaat en andersom denken ze vaak net zo. Het voordeel van een kleinere borstpartij is dat je met weinig rekening hoeft te houden en dat je veel tops kunt dragen. Zo ook de bandeau top met ruches of in gekke vrolijke kleuren en prints. Match je look met een effen broekje.

Badpak

Voor de badpakliefhebbers is een diep uitgesneden exemplaar een must. De lange neklijn geeft een sexy schwung aan je decolleté, ook al heb je misschien minder om te laten zien. Wil je optisch meer volume geven? Draag er dan een met ruches.

Bekijk de StyleToday webshop voor nog meer beachwear.

Nastygal badpakBeeld: Nastygal