Dit zijn de leukste looks van de Golden Globes 2018

Je hebt het vast wel voorbij zien komen op social media: de Golden Globes. Afgelopen zondag was het zover en alle grote sterren stroomden naar de rode loper om te schitteren in hun extravagante outfits. En dit keer allemaal in het zwart! STYLETODAY selecteerde de leukste looks van dit jaar!

Natuurlijk werden er ook prijzen weggegeven op de Golden Globes. The Handmaid’s Tale won de award voor de beste televisieserie. Zij moesten het opnemen tegen The Crown, Games of Thrones, Stranger Things en This is Us.

Back to Black

Een groot gedeelte van de genodigden gaven gehoor aan de dresscode van de avond: zwart. Hiermee lieten ze namelijk zien dat ze tegen seksueel geweld in Hollywood zijn. Sommige droegen ook een speld van de Time’s Up-beweging, dit is een initiatief van ruim driehonderd vrouwen uit de entertainmentwereld die geld ophalen voor een fonds waaruit juridische kosten van minder bevoorrechte slachtoffers van seksueel misbruik betaalt zullen worden. Het initiatief heeft in een paar dagen tijd al meer dan 15 miljoen dollar opgehaald.

van links naar recht: Lena Dunham en Cheryl Hines

Van links naar rechts: Alin Sumarwata en Jasmin Savoy Brown

Van links naar rechts:Emilia Clarke en Yvonne Orji

Van links naar rechts: Penelope Cruz en Angelina Jolie.

Van links naar rechts: Barbara Meier en Gal Gadot

LEES OOK:

Blogger of the Week: Brazilian it-girl Helena Bordon
Dit worden de modetrends voor spring/summer 2018
Deze influencers moet je in de gaten houden

 Beeld: Getty Images