Dit zegt lingerie over jouw persoonlijkheid

Spotlight-lingerie

Ben jij verslaafd aan het kopen van lingerie? Of geef je er niet zo veel om en draag je je setje tot het laatste draadje af? Onderzoek heeft eerder uitgewezen dat veel vrouwen het kopen van lingerie belangrijk vinden. Het geeft je zelfvertrouwen een boost, je voelt je sterker en je bent sneller in de ‘mood’ om tot verleiding over te gaan.

Koop jij veel kleur of juist simpel zwart en nude tinten?  De kleur van je lingerie zegt veel over je persoonlijkheid. Read and learn!

Zwart

Draag jij veel zwart getinte lingerie? Dan ben je ‘praktisch’ ingesteld maar ook charmant.  Immers staat zwart altijd netjes, straalt kracht uit, kleedt het af en past het vrijwel bij iedere outfit. Je bent moedig, sterk en ambitieus. Toch heb je soms moeite om je emoties te tonen.

Wit

Deze kleur wordt vaak gedragen om de natuurlijke schoonheid te benadrukken, en het is de kleur van onschuld. Vooral rustige types kiezen voor wit. Ook staat het voor een verzorgend en bezorgd karakter, en je bent eerlijk en emotioneel.

Huidkleurig

Draag je graag huidkleurige setjes? Dan ben je een open type en vrij nuchter. Je staat met beide voeten op de grond, bent tevreden met jezelf en hebt eigenlijk niets te ‘verbergen’.

 

Shopping-lingerie

 

Roze beha Stella McCartney € 41,97    Blauwe push-up beha S Oliver € 36,99  Zwarte push-up beha Pleasure State € 39,95   Witte beha Triumph € 44,99   Rode beha Marlies Dekkers € 49,95

Blauw

Wie veel blauw in de lingerielade heeft, is emotioneler en wordt graag verliefd. Qua smaak zit dit type in de unieke en artistieke hoek. Je bent meer onafhankelijk en valt graag op. In de slaapkamer ben je meer speels en af en toe serieus en je bent gek op knuffelen.

Roze

Romantische dames kiezen vaak voor roze. Je bent een zachte persoonlijkheid die genegenheid zoekt en zich veilig wil voelen. Ook ben je sensueel maar toon je minder snel initiatief.

Rood

Rood staat in de mode voor passie en energie en straalt de kracht van schoonheid uit. Je gaat recht op je doel af en je  weet goed wat je wilt. Niet voor niets wordt vaak rood gedragen om iemand te overtuigen. Alleen al door naar iets roods te kijken, versnelt je ademhaling en stijgt je bloeddruk.

Model lingerie

Beeld: Pinterest