Maak plaats voor de nieuwe ‘boob trend’ van 2018

Er zijn al een aantal ‘boob trends’ voorbij gekomen de aflopen jaren. In 2016 was de sideboob enorm populair en werd massaal gedeeld op social media.

In 2017 werd de sideboob ingeruild voor de underboob. Crop tops die net te kort waren afgesneden werden gedragen om deze look te creëren.

Bovenstaande trends zijn oud nieuws, we maken namelijk plaats voor de nieuwe ‘boob trend’. De afgelopen twee trends waren natuurlijk niet echt geschikt voor een office party, maar in 2018 gaat dit veranderen. Als het aan de grote designers ligt gaan we dit jaar voor subtiel bedekt en toch precies goed geaccentueerd.

De vorige trends waren wat revealing en niet echt geschikt voor openbare gelegenheden. Maar deze nieuwe trend is het tegenovergestelde, want we gaan meer bedekt. In 2018 gaan we de bustier dragen. Het is familie van het korset en kunnen we prima dragen naar werkborrels. Ook al bedekken we de borsten meer, vergeten doen we ze absoluut niet! De trend kan op verschillende manieren gedragen worden zoals kleur, vorm en soms ook met push-up. Hierdoor wordt de voorgevel toch in het zonnetje gezet. Designers en celebs geven ons het goede voorbeeld hoe we de bustier kunnen dragen. Watch & learn!

De trend ziet er niet alleen leuk uit, maar we kunnen het ook met een gerust hart dragen. Ik ben nu al fan! Hieronder vind je nog een paar van onze leukste bustiers uit de shop. Let’s start shopping! 

Time to shop

Oysho
ZALANDO
€19,99

Oysho
ZALANDO
€19,99

Lascna
OTTO
€35,-

Oysho
ZALANDO
€19,99

For Love & Lemons
ZALANDO
€113,95

Else
ZALANDO
€84,45

LEES OOK:

Dit worden de modetrends voor spring/summer 2018!
Nike leuks te vinden in je kast? Dit dragen we in januari

Bron: Elle | Beeld: IMaxTree