Beyoncé heeft een kersttrui ontworpen en fans zijn allesbehalve blij

Oké, Sinterklaas is het land nog niet uit, maar toch heeft iedereen er stiekem al zin in: Kerst! De lampjes, omgedraaide bomen en leuke kerstballen vliegen ons om de oren, net zoals de foute kersttrui. Een trui die zó fout is dat het alsnog heel fashionable is. En hoe fouter, hoe beter! Dit populaire item is zelfs zo populair dat veel grote namen er een eigen variant van maken. En zo ook de queen of music Beyoncé! En bij Beyoncé zou je toch verwachten dat de trui glamour, glitter en fantastische prints zou hebben, toch? Nou… de trui is allesbehalve dat!

Have a thicc holiday

Wie aan Kerst denkt zal nooit meteen aan Beyoncé denken. Queen Bee is namelijk een van de weinige popsterren die nog nooit een kerstalbum heeft opgenomen, als we Destiny’s Child even niet meetellen. Daarom had ook niemand verwacht dat de vrouw die bekend staat om over de top items en haar geweldige stijl zo’n saaie trui zou ontwerpen. Op de trui staat namelijk ‘Beyoncé Holiday Sweater’. Uhm, last van een writer’s block toevallig? Ook erg slecht als je bedenkt dat de trui omgerekend €46,00 kost. Pretty expensive voor een trui die iedereen zou kunnen maken.

Je snap natuurlijk wel dat Beyoncé-fans allesbehalve thrilled waren toen ze de trui voor het eerst zagen. En de reacties zijn niet mals kan ik je vertellen. Fans zijn enorm teleurgesteld en hebben hun meningen geuit op Twitter. Met hilarische reacties tot gevolg!

De trui is een onderdeel van een kleine kerstcollectie die Beyoncé op haar eigen website verkoopt. De collectie bestaat uit foute kersttruien, ‘normale’ holiday sweaters, T-shirts, rompertjes, telefoonhoesjes, inpakpapier met de tekst en onesies. De telefoonhoesjes zijn daarentegen wel weer heel leuk net zoals de kerstballen. What happend Bey? Zie hieronder een deel van de collectie.

De collectie roept niet echt een kerstgedachte op. Maar voor iedereen die deze Kerst hetzelfde als Beyoncé aan wilt: de prijzen variëren van 12 dollar tot 85 dollar, omgerekend tussen de €10,00 en €70,00!

LEES OOK:

All I want for Christmas: Kerstballen gevuld met gin
Blijkbaar hangen we kerstverlichting altijd verkeerd in de boom
Say again?! Dit jaar willen we onze kerstboom op de kop

Bron: Cosmopolitan UK | Beeld: Beyoncé