De beste wenkbrauwtransformaties van celebs

cara

Dit jaar was het ‘all about the brows’. Cara Delevingne is een grote voorbeeld voor velen. Met haar prachtige volle wenkbrauwen heeft ze veel vrouwen geïnspireerd.

Wenkbrauwpoeders en -potloden zijn ingeslagen en worden volop gebruikt. Tegenwoordig zijn dikke en volle wenkbrauwen on-trend.  Terwijl het vroeger de trend was om dunne lijntjes te hebben, staan vrouwen nu te springen voor dikke wenkbrauwen.  Wenkbrauwen doen veel voor je gezicht, je kan er totaal anders uitzien door de vorm en dikte van je wenkbrauwen. Ook verschillende celebs kozen dit jaar voor volle wenkbrauwen, dit zijn de beste wenkbrauwtransformaties van 2014.

Jennifer Lawrence

jennifer-lawrence

Wow, de Hunger Games actrice lijkt een totaal ander persoon met vollere wenkbrauwen. Op de linker foto is Jlaw meer the girl next door en op de rechter foto een waar model.

Jessie J

jessie-j

Jessie J besloot het roer totaal om te gooien. Weg met blonde pixie cut en dunne wenkbrauwen, in 2014 koos de zangeres voor lange zwarte lokken met matching wenkbrauwen. We like!

Kylie Jenner

kylie-jenner

2014 was het jaar waarin Kylie Jenner vooral werd geprezen en gehaat om haar vollere lippen. Maar ook haar wenkbrauwen zijn on point. De wenkbrauwen van Kylie zijn een stuk voller en hebben mooie boog, deze vorm zorgt er alleen wel voor dat de 17 jarige Kylie een stuk volwassener lijkt.

Taylor Swift

taylor-swift

Taylor Swift, ben jij dat?! Wow, we herkennen de blonde zangeres niet terug op de rechter foto. Wat staan volle wenkbrauwen Taylor goed. Ze heeft boyish doch sexy uitstraling, love it!

Zendaya Coleman

zendaya

Zendaya heeft op beide foto’s volle wenkbrauwen, maar op de linker foto zijn ze iets meer aangezet. De wenkbrauwen komen goed naar voren waardoor haar ogen ook meer lijken te spreken.

Droom jij ook van volle wenkbrauwen, maar heb je teveel geëpileerd? Probeer dit DIY wenkbrauwenserum eens uit.

Beeld: Pinterest