Gigi Hadid ontwerpt nu dus ook schoenen

2

Stop waar je mee bezig bent! Gigi Hadid ontwerpt schoenen en ik ben een beetje verliefd. Eerder dit jaar kwam er een kledinglijn uit van GIGI X TOMMY, nu werkt ze samen met Stuart Weitzman. Een paar dagen geleden onthulden ze de Gigi Boot. De enkellaarsjes zijn een high-fashion take op de hiker boots en zijn geïnspireerd door Gigi’s atletische achtergrond.

>> Lees ook:  Dit zijn de beste looks van supermodel Gigi Hadid

De booties worden gekenmerkt door een mooie hak en komt in drie verschillende stijlen: metallic brons en zilver en krokodillenleer. Wie de laarsjes in bezit willen hebben moet bereid zijn wat geld neer te leggen. De metallics kosten namelijk $565 – zo’n €517,40 – en voor de leren laarsjes ben je nog meer kwijt: 598 dollar, dat is bijna €550,-.

De afgelopen twee seizoenen was Gigi al het gezicht voor het merk, maar Stuart Weitzman en het model hadden nog nooit eerder samengewerkt aan een project. Omdat het design een knikje is naar Gigi’s real-life work-out routine draagt ze de laarsjes in de boksring voor de campagne en een korte film genaamd #DoItRight. De video is opgenomen door James Franco #goals.

I am so excited to finally share these boots and be able to wear them myself… and so happy they will be helping kids through Pencils and Promise

– Gigi Hadid

De Gigi Boot viert ook de samenwerking tussen Stuart Weitman en non-profit organisatie Pencils of Promise en markeert de inzet van het merk dat drie scholen gaat bouwen in Ghana, Guatemala en Laos dit najaar.

Gezien het feit dat ze met gemak kan boksen op deze laarsjes lijkt het ons dat ze erg comfortabel zitten.

take a look

1

4

3

Wij zijn verliefd geworden op de laarsjes en willen ze het liefst allemaal in onze kast hebben staan. Shop the Gigi boot on stuartweitzman.com.

>> Lees ook: Lookbook: Tommy x Gigi

Bron: Elle.com Beeld: Elle.com, stuartweitsman.com