Iskra Lawrence: het ideale rolmodel

2

Inmiddels heeft ze een grote naam in de modewereld en is ze een waar rolmodel. Iskra Lawrence, voor wie haar niet kent, ik zal je even bijpraten. Iskra is model en social influencer. Met haar 2,5 miljoen volgers op Instagram deelt ze unretouched foto’s van haar lichaam. Ze staat voor body positivity, en is niet bang om dat te laten merken. In haar jongere jaren wilde Iskra model worden, maar dit ging niet zonder problemen. Zo was ze eerst ‘te dik’ om model te worden. Ze gooide het roer om en besloot, na ervan gehoord te hebben van een vriendin, plus-size model te worden. Eén probleem: ze was te dun.

>> Lees ook: Blogger en modellencoach Paultje zegt dat je kroketten mag eten!

Body goals

Als je mensen vraagt of ze Iskra Lawrence kennen, is de kans dat ze ‘nee’ zeggen vrij groot. Zonde, want deze dame heeft een lichaam waar je U tegen zegt en ze heeft nog een leuk gezichtje ook. Maar dat is niet alles. Waar veel mensen zichzelf anders voordoen op social media, gebruikt Iskra het vooral om haar echte ik te laten zien. Vooral op Instagram is ze erg actief. Als je een kijkje neemt op haar Instgram is het eerste wat opvalt dat ze veel foto’s in lingerie plaatst, wat op zich niet zo gek is aangezien ze lingeriemodel is voor Aerie. Ik houd wel van een #wcw en menig man hoor je vast ook niet klagen. Ze ziet er altijd perfect uit, heeft een geweldig lichaam en verschijnt in de mooiste outfits.. En nu komt het, dat perfecte lichaam van haar, dat is dus echt haar perfecte lichaam. Er komt geen Photoshop aan te pas. Body goals?! Wat ze hiervoor doet: gezond (maar lekker) eten en drie keer per week sporten. Dat kunnen wij ook!

naamloos-1

Nyfw

Iskra zegt zelf niet plus-size genoemd te willen worden. Het botste ontzettend met waar ze voor staat. Iedereen is gelijk en ze wil geen label aan mensen hangen, dus ook niet aan zichzelf. Onlangs liep ze mee in een show tijdens New York Fashion Week. Het was haar eerste runway show ooit. Het was belangrijk dat haar eerste show er niet een was waar alleen maar modellen liepen met een maatje meer. Iskra liep voor Chromat tussen modellen met én zonder thigh-gap and she killed it. 

s

Vraag het aan mij en Iskra Lawrence is het ideale rolmodel. Als we haar snapchat moeten geloven, eet ze als een normaal mens. Ze is niet zo dun dat het lijkt of ze ieder moment uit elkaar kan vallen én ze houdt van haar lichaam. Aan bodyshamen doet ze niet. Iedereen heeft een mooi lichaam, ook met een maatje meer of minder. Wat wil je nog meer?

Shop Iskra’s oufit

652__152754709__2ndone-amy-jeans-skinny-fit-blue-past2nd One
Zalando
€69,95

913__1738037255__sweet-braided-top-cremeMy Jewellery
My Jewellery
29,95 12,50

5__1033307375__paprika-blazerPaprika
Wehkamp
49,99 42,49

Beeld: Pinterest