Meghan Markle en prins Harry verwachten hun eerste kindje!

meghan markle

Meghan Markle en prins Harry kregen in 2016 een relatie en vervolgens trouwden ze in mei 2018. Sindsdien draait de geruchtenmolen, fans dachten toen al te zien dat Meghan Markle zwanger was. Ze begon wijdere kleding te dragen en haar haren zaten anders dan normaal. De royalty’s hielden hun lippen stijf op elkaar, tot vandaag! Het is eindelijk bevestigd dat de 37 jarige Meghan Markle en de 34 jarige prins Harry een klein prinsje of prinsesje verwachten. How cute!?

Meghan is zwanger!

“De hertog en hertogin van Sussex zijn blij om te mogen mededelen dat ze hun eerste kind verwachten in de lente van 2019″, wordt geschreven door Kensington Palace op Twitter. Ze hebben waardering voor alle steun die ze hebben ontvangen van mensen over de hele wereld sinds hun bruiloft in mei en ze zijn blij dit fantastische nieuws met iedereen te delen.

Volgens Britse media zouden Harry en Meghan hun familie hebben ingelicht over het babynieuws op de bruiloft van prinses Eugenie, het nichtje van prins Harry. Er wordt gezegd dat Meghan in goede gezondheid is en al een succesvolle 12 weken-echo gehad heeft.

Shop de leukste zwangerschapskleding!

C&A
WEHKAMP
€29,90

Bpc Bonprix Collection
BONPRIX
€49,99 28,99

Noppies
WEHKAMP
€24,99

Mango
WEHKAMP
€49,99

Noppies
OTTO
€74,99

Bpc Bonprix
BONPRIX
19,99 15,99

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Nieuwe babynamen-trend: IKEA-meubelen
Dit zijn de populairste babynamen ter wereld
Dit zijn de coolste babynamen van 2018 tot nu toe

Bron: Nu.nl, Rtl Boulevard, AD | Beeld: Getty Images