Monica Geuze doet een boekje open over haar relatiebreuk

monica

Het is nooit fijn als je relatie uitgaat. Dus laat staan als je een BN’er bent en alle details van je break-up op straat worden gegooid. Dit is het geval bij Monica Geuze en Lil’ Kleine.

Monica en Kleine hadden vier jaar lang een knipperlicht relatie met elkaar. In de documentaire van Linda’s Mannen was al te zien dat de relatie een keer is uit gegaan omdat Lil’ Kleine vreemd was gegaan, maar daarna waren ze weer back together. Nu is de relatie weer uit en kunnen we merken dat de twee niet als vrienden uit elkaar zijn gegaan.

Tell it all

Nadat het uit was kreeg Monica onder haar vlog telkens vragen over de relatie en vond ze dat ze deze vragen moest beantwoorden. Ook omdat ze nog steeds getagd werd in foto’s van hun samen, wat natuurlijk erg pijnlijk is en doet terugdenken aan een fijnere periode in de relatie. Lil’ Kleine was echter niet blij dat ze openlijk in haar vlog sprak over hun relatie en gaf in een interview aan een nieuwe vriendin te willen die VWO heeft gedaan en die is afgestudeerd. Om de opvatting duidelijker te maken zei hij daarna: “Ik wil een vrouw met hersenen, en die had Monica niet”.

Na deze opmerking doet Monica eindelijk een boekje open over de relatie in een interview op het YouTube-kanaal Supergaande. Hierin laat ze weten dat hun relatie niet altijd rozengeur en maneschijn was. Ze geeft aan dat het moeilijk is om een relatie te hebben met iemand die succes heeft behaald in hetgeen wat hij altijd al heeft willen doen en dan vooral in zo’n korte periode. Dit succes heeft hun relatie en Lil’ Kleine zelf veranderd. Bekijk hieronder het fragment.

Bron: Shownieuws | Beeld: Instagram