Must see: de selfvideo’s van Kylie op Snapchat

kylie1

Kylie, Kylie, Kylie. Wat ben je toch een diva. Net 18, nu al meer dan 34 miljoen volgers op Instagram en dat met…ja waarmee eigenlijk? All thanks goes to big sis Kim. Maar no offense, want Kylie is uitgegroeid tot een waar social media kanon. En dat heeft ze toch echt zelf gedaan.

Als online influencer weet ze ook haar slaatje uit de bekendheid van haar familie te slaan. Door zeer actief te zijn op social media bouwt ze een wereldwijd leger op aan volgers, en dat zorgt er weer voor dat merken in de rij staan om met haar samen te werken. Pretty smart, toch? Zeker aangezien het feit dat mama Jenner sinds Kylie 14 is de financiële kraan heeft dichtgedraaid.

Snapchat queen

Naast Instagram en Twitter kunnen we Kylie nu dus ook volgen op Snapchat. Daar deelt ze niet alleen foto’s, maar ook filmpjes van zichzelf. Heel veel filmpjes. Nee, niet dat soort als Kim deed. Maar video’s van Kylie in haar auto, terwijl ze in de make-up zit, samen met best friend en mede it-girl Princess Pia Mia. Tja, waar eigenlijk niet van? Kylie is zelfs zo actief er dat er een heuse fanpage op Instagram is gemaakt met de video’s die Kylie op Snapchat deelt. Snap jij ‘m nog? Dus als je geen Snapchat hebt, maar de fascinerende beelden van Kylie wel wilt volgen doe je dat op het Instagramaccount: Kylizzlesnapchats. En voor diegene die wel Snapchat hebben, volg je Kylie onder de naam: Kylizzlemynizzl. Want stiekem is het wel heel interessant om Kylie en haar spraakmakende looks in bewegende beelden te zien.

Go follow @kyliekworld

Een video die is geplaatst door Kylie Jenner Snapchats (@kylizzlesnapchats) op

Go follow @kyliekworld Een video die is geplaatst door Kylie Jenner Snapchats (@kylizzlesnapchats) op

 

@kyliekworld

Een video die is geplaatst door Kylie Jenner Snapchats (@kylizzlesnapchats) op