Omg! Deze Hadid-zus loopt niet mee met de Victoria’s Secret Show

Vandaag is het weer zover: de Victoria’s Secret Show! Dé modeshow die helemaal in het teken staat van de topmodellen die meelopen en natuurlijk de o-zo mooie lingerie. En dit jaar is de show in Shanghai! Een grote lijst met topmodellen lopen natuurlijk mee, maar er schittert iemand in afwezigheid. Niemand minder dan Gigi Hadid loopt namelijk niet meer mee! WAT?

Dit schokkende nieuwst maakte het half Nederlandse topmodel zelf bekend via Twitter. Waarom ze niet mee lopen wordt helaas niet gezegd. Een gerucht dat al veel de ronde maakt is dat Gigi China niet meer in mag vanwege een filmpje dat ze eind augustus op haar social media plaatste. In dit filmpje deed ze een Buddha met dichtgeknepen ogen na wat bij veel fans in het verkeerde keelgat is geschoten. De boze fans reageerden allesbehalve blij en zeiden dat Gigi niet meer welkom was in China. Ai! 

Wat is de Victoria’s Secret Show nu zonder Gigi?! Gelukkig loopt zus Bella wel mee, net als Nederlandse modellen Sanne Vloet en nieuwkomer Roosmarijn de Kok. Maar thank god zijn er ook nog de Angels die mee lopen, zoals Adriana Lima, Lily Aldridge, Candice Swanepoel en of course Romee Strijd.

De Victoria’s Secret Show is op dinsdag 28 november om 04:00 Nederlandse tijd live te zien op Net5. Geen zin om een wekker te zetten? De show wordt op 29 november weer uitgezonden om 22:30, ook op Net5. Wij gaan zeker kijken!

LEES OOK:

Blogger of the week: Lauren Johnson van Disco Daydream
How to: Easy updo voor de feestdagen
StyleToday seksonderzoek: dit cijfer geven vrouwen hun seksleven

Bron: Glamour | Beeld: Getty Images